Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udaotarcia

otarcia ud

Polecane posty

Gość udaotarcia

w ciazy przytylam 15 kg po jej koniec nie moglam juz chodzic w spodnicach bo obcieralam sobie uda po ciazy zostalo mi juz tylko 3 kg a nadal tak mam czy sa mamy z podobnym problemem

Gość buasssseriii
ja tak mam. nosze legginsy.lub opływowki krótkie

Gość ////////123123/////
ja też tak mam, pomimo tego, ze nie jestem w ciąży....A zastanawiam się co to będzie jak uda mi się zaciążyć....:-O Ale znalazłam sposób - u mnie te obtarcia w jakimś stopniu łagodzi maść/krem HYDROCORTISONUM (HYDROCORTIZON 5MG)

Gość udaotarcia
mnie to denerwuje jak pod sukienke taka letnia zaloze jakies takie majtasy to mam stresa ze gdzies sie podwinie itd a przy rocznym dziecku o to nietrudno. nie jestem osoba z nadwaga czy cos dlatego niewiem skad to sie bierze przy wzroscie 170 cm waga nie przekracza 66 kg

Gość udaotarcia
nie ma tu wiecej kobiet z takim problemem

Gość leticia666
też mam niestety ten problem i raczej jestem szczupła. W lato nie noszę spódnic, tylko spodnie, spodenki bądź leginsy i wtedy jest trochę lepiej. A jak już coś się stanie to smaruje często Sudocremem i naprawdę szybko mija czy otarcie czy nawet odparzenie. Czasami jak założę już spódnicę to stosuje sudocrem profilaktycznie.

W ciąży gdy tez mialam ten problem smarowalam uda kremem i pomagało:-)

Gość gość
u mnie działają antyperspiranty w sztyfcie, naprawdę pomaga, tylko trzeba to powtarzać w ciągu dnia

Gość gość
kurcze ja mam to samo, ale ja genetycznie mam duże uda, szerokie biodra, bardzo płaski brzuch i małe piersi. Niektórym to się w sumie podoba, ale mi nie bardzo. Ja już w ogóle zapomniałam o spódniczkach i sukienkach, bo gdzie wyszłam to wracałam z otwartymi wręcz ranami na nogach, dlatego zakładam tylko krótkie spodenki, rybaczki, legginsy lub dżinsy. na same otarcia u mnie najlepiej działał puder sypki, ale to zapobiegawczo, z tym że jeżeli jest lato i człowiek się klei to ten puder niewiele daje bo szybko robi się wilgotny i jest taka maź na nogach. Antyperspirant fajnie działa (ale ten w sztyfcie) na takie upalne dni. Na same rany używałam sudocremu mojego dziecka.

Gość gość
Maka kartoflanka! Stary babciny sposob! Dziala cuuuda! :-D

Gość gość
ja tak mam, ale na szczęście tylko gdy się mocno spocę np. podczas biegania. Dlatego nie mogę biegać w bardzo krótkich spodenkach. To wszystko przez to, że mam mocno rozbudowane umięśnione uda. :(