Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suicide :((((((((

jestem brzydka mam piegi co robic

Polecane posty

kompleksy straszne masakra nie moge rozmawiac z ludzmi bo mysle ze widza tylko moje obrzydliwe piegusiska gdyby nie one bylabym najlpesza laska w miescie mam zgrabna figure ladne rysy ladne wlosy i te PIEGI probowalam wszystkiego zadnych efektów i cały czas mysle o samobojstwie :/ :O

Ja pierdole, gdzie się robi takie idiotki:O Wymyslasz sobie kompleksy, zajmij się czyms pożytecznym lepiej:O Jakby ktoś na to zwracał uwagę:O

myslisz ze to takie latwe!!!!!!!!!!! moze powiesz w jaki sposb mam sie pozbyc komleksów i dodac pewnosci siebie??

na pocieszenie (albo i nie) powiem Ci,że jak miałam 15-17 lat też mi przeszkadzały i od tamtej pory używam pudru :classic_cool:

Tego ci nie powiem, bo sama mam kompleksy, ale żeby z powodu piegów to dla mnie przesada:O A tak nawiasem mówiąc piegi są sexy i sama chciała bym mieć!

tez uzywam pudru ale przeciez on ich nie zakrywa i tak widac!!! a tapety nie chce robić !!! w ogole moje zycie jest do bani licze na koniec swiata w 2012 albo ze ktos mnie zamorduje zyc sie nie da :(

czy jeśli wysmaruję się kupą to coś pomoże ?

Gość umazałam muchę
mnie tez przeszkadzały i od 12 roku życia używam pudru :classic_cool: obecnie nie są juz moim kompleksem :D

chrupek - przyznaj ,że jednak jest zasadnicza różnica pomiędzy trzema piegami na krzyż :classic_cool: a całą twarzą :D

puder jest najlepszym wyjściem,mozesz próbować kremami i innymi gownami :D ale to nic nie da. Uzbieraj sobie na laserowe usuwanie najwyżej .

no właśnie!! pare piegów a cale policzki to juz ladnie nie wyglada!!! nie nawidze siebie :(

kremy nic nie daja domowe sposoby tez :( straciłam chęcie w ogole za co bóg mnie tak kaze :( chcialabym oddac komus swoje zycie :(

Gość hiennnna.
kacham piegowate dziewczyny !!!

w sumie to nie narzekam na zaintersowanie płci meskiej ale przez moje mega komplesky po prostu kazdego musze spławiać :( a tak chcialabym miec kogos :(

no ale wyszło na to,ze chyba sie nie malujesz? :classic_cool: To w czym masz problem skoro widzą Cię taką jaka jesteś?

Gość umazałam muchę
prowo jak chuj :D tonik pietruszkowy domowej roboty podobno rozjaśnia piegi :classic_cool:

maluje się uzywam podkładu tuszu kredki czasem rózu to wszystko ale nie chce klasc kilo tapety bo to wyglada okropnie gorzej chyba niz bez :( tonik kiedys robiłam zero efektow :(

Gość Ni TO kita
ale masz dziewczyno problemy:D inni nogi nie mają, a Ty się piegami martwisz... sama też mam i to calutką buzię i nie przejmuję się. Każdy mój chłopak tylko mi powtarzał, że uwielbia moje pieguski;)

Gość loloina
a próbowałaś dziecko maseczki wybielającej? zetrzyj marchewkę na miazgę, sok z ćwiartki pomidora(pokrój na kawałki, trochę posól, jak puści sok to go przelej do maski),płaską łyżeczkę mąki ŻYTNIEJ. wymieszać, polożyć na każdym piegu, trzymać ok 15 min. :P:P

bo od samego dziecinstwa mialam przesrane i dzieci mnie wyzywały a najlepiej jeden frajer pamietam to do dzis powiedzial ze sie przez sitko opalalam.. a teraz sam sie na mnie patrzy i zagaduje i chcialby sie umowic HA HA huj zajebany.

położyc na każdym piegu?? haha dobre jak mam całe policzki w piegach i na czole toche i wogole nie wierze w te cudowne maseczki

Gość loloina
to se k urwa pumeksem zetrzyj jak Ci nie pasuje maseczka

Gość whtkcndfjsi
ja mam piegi...i piegami zarabiam...jestem modelka...gdyby nie te piegi to bym w zyciu mojej kariery nie zrobila

Gość notak notaklol
nazbieraj sobie i usun laserowo