Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mamusia z córeczką

Panny Młode z dzieckiem

Polecane posty

czy znajdą się tutaj Panny Młode które mają dzieci??albo kobiety które już są po ślubie ale w dniu ślubu miały dzieci??ja mam 20miesieczną cóeczkę, planujemy ślub za rok w 2012r, pozdrawiam was i licze ze ktoś napisze. dla kafeteryjnych zołz mówię MIŁEGO DNIA (2raz zakłądam temat poniewaqż nie zauważyłam że nie zmieniłam na profil ślubny)

Ja w listopadzie byłam na ślubie bliskiej koleżanki, która podczas tej samej uroczystości ochrzciła swoją kilkumiesięczną córeczkę :-) Moim zdaniem lepiej wziąć ślub po urodzeniu dziecka i wybawić się na swoim weselu, niż w czasie ciąży, kiedy to mogą męczyć nas różne dolegliwości... Byłam na kilku weselach, gdzie panny młode w zaawansowanej ciąży siedziały ze skwaszonymi minami, bo źle się czuły. Życzę wszystkiego dobrego :-)

a powiedźcie mi czy te mamusie miały welon??ja np myslę żeby moja córeczka niosła mi suknię do ślubu albo kwiatki sypałą w kosciele, będzie wtedy miała prawie 3latka,

ja miałam welon. co się przejmujesz, że ludzie będą krzywo na to patrzeć czy o co chodzi?:)

a co to znaczy "niosła suknię do ślubu"? ;p może nieść obrączki, sypać płatki kwiatów a welon się niesie chyba a nie tren sukni

Moja koleżanka nie miała welonu, tylko wpięte róże, ale nie ze względu na to, co wypada, a czego nie wypada - po prostu nie chciała welonu, marzyła o kwiatach :-)

ja będę mieć bardzo długą suknię i myśleliśmy zeby ona niosła, a o welonie marzę od dziecka a teraz nie wiem co robić, ale zrezygnujemy pewnie żeby córka nisła suknię, wg mnie jak by Pannna Młoda miała wpiety mirt w suknię to by było nie tak, ale welon to chyba mogę mieć,

Gość Miss Cole
Ja mam 21 miesiecznego synka, slub tez w przyszlym roku, wiec mysle ze maluch bedzie mogl niesc nam obraczki :D C do sukienek i welonow uwazam ze to kazdego indywidualna sprawa. Ja welonu nie planuje, ale to z powodu ze mi si enie podoba, a suknia bedzie na pewno biala.

A ja mam trojke!13lat,3latka i 4miesiace.Za 3tyg slub koscielny i chrzciny najmlodszego :)

kochane jesteście, suknia będzie biała bardzo długa i nad welonem się zastanawiam, ale jak piszecie to żałożę, dziękuję wam bardzo, a te mamusie które są przed slubem jak przygotowania??duże wesele robicie??my na 70osób w domu weselnym, tniemy koszty, chcemy żeby w miarę cenowo wyszło.

ja miałam suknię białą w stylu grecki a we włosach kwiaty :)

masza córka będzie miała prawie 3latka, chcemy ślubu kościelnego bo czujemy ze nam czegoś brak, zdecydowaliśmy sie za rok zeby zebrać pieniadze, bo nie mamy zbyt dużo pieniedzy, a w ciagu roku to zbierzemy,

halo jest tu ktoś?

upatrzoną mam, będę chciałą taka sobie zamówić, bedzie szyta na miarę a zapłacę jakieś 300-400zł,

tak, jest odpinany,

Gość arla 24
Moja siostra również bierze ślub w 2010 a na obecną chwilę ma synka 2 - letniego

i jakie planuje wesele?duże czy małe?

Gość arla 24
Wesele ma być na około.100 osób . Suknie tez już ma na oku a co do ozdoby na głowę ma zamiar wpiąć kwiatka lub nałożyć kapelusz .

mi się marzy welon nie taki duży ale chociaż mały, my się boimy że nam nie starczy na wszystko, zaczynamy już teraz odkładać, ale zycie jest różne

Gość arla 24
Jeśli tak bardzo marzysz o welonie to go nałóż w końcu to ma być twój dzień masz się czuć wyjątkowo nie przejmuj się tym co ludzie będą mówić . Moja siostra np nie chce welon woli kwiata tak jak już pisałam . A co do spraw finansowych on również odkładają .

Gość Nana2008
Ja miałam w tym roku slub corka 3latka a druga corka 5mies tyle ze mielismy predzej cywilny a na slub kościelny zbieraliśmy kase i dziewczynki. Byly w kosciele ale kwiatkow nie sypała bo starsza to taki maly cycek i by stała przy mnie a tak meza ciocia wzięła oby dwie w śród gosci w ławce poradziła i nie bylo problemu tak mogla by plakac i chcieć isc do mnie

a ile wydajecie na wesele??