Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamila

ruda farba do włosów

Polecane posty

Gość pamila

Marzy mi się na wakacje rudy kolor włosów. Chodzi mi o intensywny kolor, ale nie czerwony ani nie marchewkowy. Możecie polecić jakąś farbę?

Polecam iść do fryzjera. Chyba że chcesz płakać. W domu włosy nigdy nie wychodzą takie jak byś chciała! Jeśli przechodzisz z ciemnego na rudy może Ci wyjść czerwony marchewka bordo, lub taki brzydki żółto-pomarańczowy. Szkoda wydać kasę na farby a następnego dnia biegać po fryzjerach a za uratowanie włosów czasem dekoloryzacja lub farbowanie na farbę wezmą więcej. Efektem będą bardzo zniszczone włosy i to że jak zaczniesz farbować odrosty będzie różnica w kolorze. Pozdrawiam ;)

Gość dfghjkl7890
MADRA RADA

Gość o matko co z tego ze ktos
poleci ci jakis kolor skoro wszystko zależy od tego jaki jest twój naturalny kolor !:O

Gość inka000
ja uzywam plomiennej iskry z joanny - cena 5.90 wczesniej uzywalam loreala pure paprika - cena ok 30 zl - efekt ten sam. pamietaj ze rudy kolor dosc szybko sie zmywa co wiaze sie z czestszym farbowaniem i niestety niszczeniem wlosa . pozdrawiam :)

Napewno nie kupuj nic z pallet bo jakbys potem chciala wrócic do swojego kolora albo do czegos innego to ciazko bedzie:( Jestem fryzjerka i wiem ze akurat te farby maja bardzo fajne kolory ale trudno je potem zdekoloryzowac. Kup sobie loreal albo joanne dobre farby i fajne kolory. tylko chcialam ci powiedziec ze rudy na sloncu to szypko wyplowieje i zrobi sie taki nie za fajny wiec na lato raczej odradzam:)

Też mi się zachciało rudych włosów a nie chciałam iść do fryzjera i powiem Ci,że bardzo żałuję-myślałam dziś rano,że w pracy umrę ze wstydu..Włosy wyszły ładnie przy czubku głowy kolor super ale dół włosów był ciemniejszy i taki pozostał.Wyglądam jakbym na środku miała wielką rudą kupę :(.teraz nie wiem,jak to wyrównać i chyba bez kasy na fryzjera się nie obejdzie albo będę musiała lecieć po pracy do sklepu po jakąś brązową farbę i szybko pofarbować :P

Gość gość
Polecam Biokap. Jest to farba apteczna, która ma bardzo ładne odcienie kolorów i jednocześnie dba o włosy po koloryzacji.

Gość gość
ja sobie sama farbuję od paru lat i ani razu nie zdarzyło mi się płakać. I oszczędziłam mnóstwo kasy. Szczególnie że rudy się szybko spłukuje i farbowanie trzeba dość często powtarzać

Gość gość
świetny rudy kolor ma cameleo omega, a w dodatku jest niedroga ;)