Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda mama90

mamusie 19-25 lat z woj warminsko-mazurskiego zapraszam:D

Polecane posty

Gość kolorowankaaaa
mama rocznej niuni a co zrobilas wlasnie? nie pzrechwalasz sie? wczensiej tez sie tym szczycilas. nie chce mi sie przytaczac twoich zdan. ciesze sie z tego co mam, swojego,nie danego od rodzicow i odziedziczonego po dziadkach. super,ze ci sie uklada. nic mi do tego

moi rodzice pracuja tyle dlatego bo sa w zwyczajnej pracy co Ty myslisz ze kobieta ktora pracuje w sklepie ma wolne cale weekendy i kazde swieta??prosze nie rozsmieszaj mnie... taka osoba pracuje codziennie oraz piatek sobota i czasami niedziela.to ustala pracodawca a nie to ze moja mam chce dorobic wiecej bo musi mnie utrzymac.nikt mnie nie musi utrzymywac bo ja mam z czego utrzymac swoje dziecko.wiec puknij sie w glowe zanim znowu nawypisujesz swoje madrosci!!!!dostaje alimenty ktore wynosza zapewne polowe Twojej pensji wiec nie mow bezczelnie o tym ze rodzice utrzymuja moje dziecko haha... nie rob z siebie posmiewiska

Gość mama rocznej niuni
Mam mieszkanie pod miastem SWOJE,ale przyjechałam do tego miasta bo tutaj studiuje! Co miałam kuppić mieszkanie na 5 lat ? Po studiach wracam do swojej rodzinnej miejscowości i do pracy będę dojeżdzać . Prawo jazdy też mam i robiłam je jak jeszcze nie byłam mężatką . :O

Gość kolorowankaaaa
hahahaha no na pewno:) takie wielkie alimenty dostajesz,ze dziecko masz pewnie z dyrektorem:) prosze cie, dorob sie czegos sama, skoncz liceum, wytrzyj mleko spod nosa wtedy moooooooooooooooze pogadamy. ciekawe po ci te 68zl rodzinnego,skoro masz takie gigantyczne alimenty:) jesli wynosza polowe mojej pensji to jest to kwota hmmmm 2480:) no to faktycznie:) jesli masz tak wysokie alimenty, to masz sie z czego sama utrzymac:) powodzonka z ta wielka kasa:)

Gość mama rocznej niuni
Kolorowankaaa Nie przechwalam się tylko mówię,że też mam studia męża dziecko ! Ciekawa jestem jakie Ty masz te swoje mieszkanie ? Zapewne rodzice kupili :P Dobra nie mam ochoty z Tobą dyskutować,żegnam !

Gość kolorowankaaaa
mama rocznej niuni o czym ty w ogole do mnie piszesz? licytacja,kto ma lepiej? ja napisalam,ze jestem szczesliwa z tego co mam. a co ty masz to mi to kolo d... lata. juz powiedzialam,zyjcie sobie dalej, ja nikomu nic nie bronie, poparlam osobe, ktorej nie podoba sie to,ze zyje sie za jego podatki.kazdy ma prawo do dyskusji i wyrazenia swojego zdania. takze malo mnie obchodzi co robi czyjas mama i ile masz domkow na plazy;) zyjcie tak jak do tej pory.

Gość kolorowankaaaa
niepotrzebnie z gowniarami wdalam sie w rozmowe. mamo rocznej niuni, nie mieszkanie nie dostalam od rodzicow, bo ich nie mam juz od dawna... radze sobie sama z moim mezem. on lepiej ode mnie zarabia i mam to i owo. pisalam,raz lepiej raz gorzej, ale stac nas na wyjazddy, na dzialke na mieszkanie. kupilismy to jak nie bylo mega kryzysu. udalo sie nam. nie rozumiem tej rozmowy.

kochana liceum to ja juz dawno mam za soba.za kazdym razem nie udaje ci sie trafiac bo jednak jest inaczej niz tak jak Ty myslisz.mam 700 zl alimentow wiec to jest polowa wiekszosci ludzi.to ze ty zarabiasz kilka tysiecy to super gratuluje.mi jak narazie wystarczy na utrzymanie dziecka tyle ile mam.probujesz mi dopiec caly czas ale nie wiem jaki w tym jest sens.. mieszkam u rodzicow a co w tym dziwnego ja zawsze mieszkalam a ze mieszka z nami moje dziecko to co?sama je utrzymuje.mala podrosnie to bede mogla isc do pracy teraz nie mam jak ale chyba tego nie rozumiesz...nie rozumiesz ze rodzice pracuja nie ma zlobka a na opiekunke mnie nie stac zreszta nie oddalabym swojego dziecka w rece obcej kobiety.zawsze staram sie o zasilek bo dlaczego mam niby tego nie robic??nie ejstem bogata.. a 68 zl to darmowe pampersy.jesli daja to biore dlacezgo niby mam wybredzac.

Gość kolorowankaaaa
mloda mamo90 ale ja wcale nie chcialam ci dopiec, poczytaj pierwsze posty do mnie,naskoczyas na mnie,bo nie zgadzam sie w wielu kwestiach,tyle. to ze mam odmienne zdanie,to znaczy,ze nie mozna ze mna rozmawiac? co tu sie tworzy, zlot czarownic? wykluczacie tego,ktory sie wychyli?

Gość ffwqfqwfwqdfxdad
Czesc;) własnie zobacczyłam ten temat:) i pasuje do niego jestem mama i mieszkiam w woj.war-mazurskim :)

nie wykluczam tu nikogo tylko zdenerwowalo mnie to ze ktos potepia mlode matki a nie potepia pijakow zebrakow mordercow zlodzieji itp.. to mnie przerazilo.. a Ty na kazdym kroku probujesz pokazac ze jestes lepsza bo masz mieszkanie bo masz meza super prace.i co z tego?suepr ciesze sie i gratuluje ze Tobie sie udalo w takim mlodym wieku miec juz tyle.tylko ciekawe czy to nie ejst dzieki mezowi?moze to on tyle zarabia?a Ty sie wszystkim szcycisz ze m,asz?ja mam nadzieje ze niedlugo tez bede mogla studiowac i pojsc do pracy.niestety troszke bede musiala jeszcze poczekac.ale nie jedz po mnie bo nie jestem gorsza.. gdybym byla ze swoim chlopakiem to tez bym miala swoje mieszkanie i mala byla by w zlobku a ja bym pracowala..

Gość pacz
ale tu jest temat młodych matek a nie pijaków czy złodziei, więc ludzie wypowiadają się o matkach

Gość kolorowankaaaa
ale widzisz,znowu zaczynasz. nie mloda mamo, moj maz zarabia wiecej, ja zarabiam,tyle ile ci napisalam. jesli juz tak bardzo chcesz wiedziec. moj maz ma firme. jest ok. nie rozumiem,co w tym zlego,ze zarabia wiecej i stac go na to czy tamto? co to ma za znaczenie? zyjemy razem tyle lat. jestesmy jak jendosc:) nie potepiam matek,jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! a co mi do pijakow, przestepcow? sa i tacy na tym swiecie. to odzielny temat. napisalam,ze rozumiem, ludzi,ktorym nie podoba sie to,ze zyje sie na koszt panstwa. tyle.

Gość kolorowankaaaa
pacz AMEN:)

Gość pacz
potępiam wszystkich darmozjadów, a szczególnie osoby, które nie myślą. Młodzi rodzice są spoko jeśli używają głowy i ich dziecko nie jest totalną wpadką

Gość czekająca mamausia
oj szkoda,że ja z lubuskiego:(

Gość kolorowankaaaa
dodam mloda moma90, ze te darmowe dla ciebie pampersy,to nasze ciezko zarobione pieniadze. widzisz roznice? dodalam tez wczesniej,ze takie jest zycie. inni maja za darmo, a inni musza ciezko pracowac na siebie i na podatki,z ktorych kozystaja ludzie bezrobotni.

Gość kolorowankaaaa
korzystaja*

Gość ffwqfqwfwqdfxdad
jak mozna potępiać młode matki ? nie rozumiem ? matka to matka nie wazne czy ma 19 czy 30 lat.Jeśli jest dobrą matką to dobrze .Tylko wiem że są wyjątki w postaci PATOLOGI gdzie 16 rodzą dzieci i piją dzieci brudne głode zanidbane...

Gość kolorowankaaaa
nikt nie potepia mlodych matek. chodzi o zaradosc ludzi, podejscie do zycia. autorka napisala,ze ma gratis pampersy, a ktos na te pampersy zarabia, tak? nie dziwie sie,ze ludziom to nie pasuje. napisalam,ze to rozumiem, ale zycie plata figle i czasem dzieje sie zuperlnie cos innego. nikt nie ma nic do mam, ktore mlodo urodzily, tylko trzeba sie ogarnac, zrobic wyksztalcenie-no licencjat dlugo nie trwa-nie tlumaczyc sie,ze rodzicow w domu nie ma, bo nie wierze,ze ich w ogole nie ma w weekendy. mlode matki,to lenie-oczywiscie nie wszystkie,ale wiekszosc. jak w wieku 21 lat siedziec w domu, tylko w domu? mozna isc na pare godzin na sluchawki wieczorem-jak rodzice wroca z pracy i beda moglo zostac z dzieckiem. jest troche mozliwosci, roczniak,to nie noworodek. PROSZE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM,A JAK KTOS MA Z TYM PROBLEMY,POSWIECIC WIECEJ CZASU I PRZECZYTAC PARE RAZY!!!!! zeby znowu nie bylo,ze jade po kims,ze nie lubie mlodych matek:)

dokladnie dlaczego poptepoacie mlode matki a co te starsze nie pobieraja zasilku rodzinnego??tez pobieraja.takie jest zycie takie jest prawo ja nic nie poradze na to ze trzeba pracowac i placic na podatki i ze pieniadze z podatkow ida na zasilki itp.tak jest i tak bedzie wiec o co Ci chodzi... co Ty sie ciagle tak czepiasz tych rodzicow pracujacych w weekendy kurwa czy ty nie rozumiesz ze w moim przypadku tak jest zawsze???? Ci co maja firme to sobie nie pracuja w weekendy ale jak ktos zapierdala w sklepie to robi w weekendy tez!!chyba napisalam ze nie ejstem szczesliwa z tego ze siedze w domu i nie moge ruszyc sie do pracy.ale taka jest prawda ne moge!!ale to nie bedzie trwalo wiecznie poczekam z gora rok i bede mogla isc do niej!!

Gość kolorowankaaaa
i znowu problem ze zrozumieniem:):D podalam taki przyklad,nie czepiam sie,tego,ze rodzice pracuja:):) co za absurd! co ty mi za ciemnote wciskasz. rozumuj jak sobie chcesz. masz jakis kompleks na tym punkcie czy co? puknij sie w łep,bo juz czytac nie mozna twoich wypocin!!!! wiecznie atak, rozmowy nikt cie nie nauczyl czy co? nie bede tlumaczyc,tego co napisalam wyzej. siedz sobie z mamusia niuni na gadu czy tu i dalej wymieniajce sie doswiadczeniami. wstyd mi za takie mieszkanki woj., w ktorym mieszkam. nie da sie ani porozmawiac, ani nic poradzic. zyjcie sobie dalej w tych domkach na plazy. ja stad spadam, jedna wielka pomylka. mimo wszystko powodzenia.

jedna wielka pomylka to chyba jestes Ty i Twoje wypociny.spojrz na swoje wypowiedzi potepiasz moje a w swoich tez jest atak.... robisz tak jak ja a sie smiejesz ze mnie haha no nie moge

wstydz to jest za to ze posiadamy taka mieszkanke jak Ty;p najpierw patrz na siebie a potem na druga osobe.mozna pogadac normalnie ale widocznie nie z Toba bo jedziesz po innych krytykujesz i czujesz sie lepsza