Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktotakto25

Jak zakonczyc 7 letni związek jeśl on tak reaguje

Polecane posty

Gość jaktotakto25

Jak mówię na ten ten temat ,że to nie ma sensu to do niego to nie dociera mówie wez pierścionek to koniec to on nie reaguje on nie chce zakończy związku reaguje agresywnie( nawet mnie uderzyl podczas kłotni) ja owszem ponieważ doszłam do wniosku ,że nie chce wychodzić za niego nie moge zapomnieć jak wiele przykrych słów mi w życiu powiedział kiedyś nie zalezało mu na ślubie zadnych planow nie mial miał mnie jak żone wspolne mieszkanie itddd jak mi zalezalo na wspolnych plaanch i slubie to on to mnial gdzies teraz role sie odmienily ale mi juz przestlao zalezec na slubie :( Wszysko dla niego robilam tka jak on chciał i nie zawsze na tym dobrze wychodzilam

skoro juz wszystko zostalo powiedziane zostaw pierscionek na stole wyjdzi zamknij drzwi i temat

Gość nie badz taka hop do przodu
sama nie wiesz co to przecinek :o

Gość ja pitole ale ty masz problem
oddaj pierscionek, jak nie chce wziac do reki, to poloz na stole albo na szafce co za problem?? albo poczta odeslij mieszkacie razem?? jak nie to lepiej, bo zadne nie musi sie wyprowadzac nie spotykaj sie z nim, nie reaguj na telefony, smsy, etc jak cie uderzyl to trzeba bylo to zglosic na policje a co on cie do kaloryfera przykul lancuchem, ze nie mozesz od niego odejsc????

Gość jaktotakto25
myślałam żeby odejść bez słowa po prostu zniknąć

Gość jaktotakto25
tylko czy tak wypada się rozstać?

Gość ja pitole ale ty masz problem
wypada

Gość fdffgghhg
to tumanka ze wsi

zadaj sobie pytanie..czy chcesz sie z nim rozstac naprawde?czy chcesz cos zademonstrowac? bo jesli naprawde chcesz zakończyc ten zwiazek, to oprócz gadki zrób cos i odejdz. On pewnie nie bierze tgo powaznie bo tylko gadsz i gadasz...To samo z pierscionkiem..po co mu ciagle gadasz..