Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzma10000000000000000

poczatki ciazy

Polecane posty

hej mam pytanie, na dzis mial byc okres, zrobilam test i jest dwie kreseczki:) wyczekiwane:) tylko od kilku dni boli mnie podbrzusze, czuje sie tak jak przed okresem - wrazliwe piersi itp... nie wiem co o tym myslec...

Gość Czastumachajowikardansmar co?
Idź do lekarza kurwaaaaaaaaaaa!

mnie strasznie piersi bolaly, brzuch tez, czekalam na okres gdy spoznial sie 2 dni zrobilam test - jedna kreseczka slabiusienka, powtorzylam na drugi dzien i 2 krech wyszly. moja mala ma juz rok. gratuluje! :) bedziesz mama :)

nova10 superrrrrrrrrrrrrrr:) dziekuje:) a te objawy przyszly same? a kiedy powinnam wybrac sie do lekarza w takim razie?

Gość marzeneczka12345
GRATULUJE!!!! Ja jestem w 23 tc i co miesiąc mam objawy jak na okres w czasie kiedy powinien być

Do lekarza idź za 3 tygodnie mniej więcej - powinno być bijące serce. Dostaniesz skierowania na badanie krwi i moczu. Moim zdaniem nie ma sensu lecieć wcześniej, bo niepotrzebnie się rozczarujesz. Ja w dniu okresu (który nie przyszedł) i dzień po nim miałam masakryczne bóle brzucha. Teraz po luteinie jest lepiej. Co to znaczy "czy objawy przyszły same"?

marzeneczka12345 no to gratulacje:) dzieki:) zaczynalam sie martwic... jestem w 7 niebie:)

Capricornus zle napisalam.. czy przeszly same:) dzieki:)

Gość marzeneczka12345
Dzięki, ja też jestem w 7 niebie, a jak zobaczyłam 2 kreski to nie wierzyłam, 3 razy test powtarzałam:)

U mnie codziennie co innego :O W 5tc, kiedy się dowiedziałam, masakryczne spanie, wszędzie i o każdej porze. Zmęczenie takie, że nie da się opisać :O Teraz z kolei, po dwóch tygodniach od testu: wszystko mi śmierdzi, mam jadłowstręt, no i naprzemienne sampoczucie - jeden dzień w miarę dobrze, drugi do bani.

Gość marzeneczka12345
ja nie miałam kompletnie żadnych objawów oprócz braku okresu i tak jest do dzisiaj.

a takie biale uplawy to cos normalnego na poczatku ciazy? bo ciagle mokro i mokro...