Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roburek1494

Czy ona mnie olewa?

Polecane posty

Witajcie, jestem z dziewczyną 4 miesiace, pojechała na obóz strażacki z przyjaciółmi na 2 tygodnie, bardzo niechciałem żeby jechała ale ona jednak pojechała i obiecała mi że bedzie mi o wszystkim mówic i wogóle i że nie będzie robić nic żebym był zazdrosny, napoczątku było ok, ale po kilku dniach mieli dyskoteke ze wszystkimi tam grupami co były na obozie, prosiłem ją żeby nie tańczyła z żadnymi innymi lamusami , rozmawiam z nią przez tel i zostało 15 minut do końca dyskoteki to musi sie rozłanczac zeby isc tanczyc bo sie juz konczy a jest zajebiscie to idzie tam a mnie zostawia zebym czekal godzinami, potem mówi ze tanczyla z jakimis chlopakami w parze i wogule i ze fajnie i fajnie, nastepnym razem to samo, prawie wogule do mnie nie dzwoni, caly czas ja jej pisze czy ma czas wejsc na gg i wogule zadzwonic czy cos , wchodzi na 15 min i zaraz musi isc, czy ona mnie olewa? czy to ja przesadzam? zbyt zazdrosny jestem?

Gość albo ty albo ona
poczytaj slownik.

Gość mściwa Gośka
dobrze się bawi więc jej nie przeszkadzaj. obadasz po powrocie co jest i jak.:)

Gość rapapa
odpusc, nie narzucaj sie, nie odzywaj sie do niej. Jak zateskni to sama sie odezwie, mzoe to ciezkie ale sprobuj > Mi sie wydaje ze ona po prostu chce sie wyszalec itd, na pewno jest bardzo mloda i nie w glowie jej powazne zwiazki. Takie moje zdanie na pierwszy rzut oka, jak jest naprawde to nie wiem. Ale nie odzywaj sie do niej pierwszy, niech zateskni ;)

ja pierdole,widzę,że Ona nie ma z Tobą zycia,najgorsze co może być to takie zazdrosne LAMUSY .