Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradyyyyyyy

Jutro mam wesele kuzyna! Jak pić, żeby szybko się nie upić ? Oprócz tańczenia

Polecane posty

Gość poradyyyyyyy

Moja towarzysząca wyjechała do pracy więc idę sam:)

Gość hihihi - narozrabiałaś i teraz
a ty idziesz tam pić czy się bawić? Skoro się upijasz na takich imprezach, to po prostu odpuść alkohol. Nie potrafisz bawić się bez alkoholu?

Gość kilkaliterdlapseudo
dużo jedz, pij tylko przy swoim stole i przejmij władze nad butelką to będziesz mógł kontrolować tpęo polewania

Gość 45t426
dużo jedz,przed wyjściem zjedz coś tłustego(bo nie wiadomo co będa serwować) jakiś bulio albo barszczyk wypij,łyknij wit C

Gość poradyyyyyyy
nie bedę tanczył bo lubię tych ludzi tzn rodziny ale lubie kuzyna - Pana Młodego

Gość a ja jade
hmmm ja tez mam slaby lep do wodki po 400ml juz bylem na pograniczu zgonu ale teraz przed piciem w domu wypijam 2kielony oliwy z oliwek ew.oleju i daje rade wiecej wypic 500ml i sie trzymam a do tego miedzy kolejkami popijaj duzo wody i duzo jedz i bedzie git :)

Gość poradyyyyyyy
sorry błąd!!! miało być "nie lubię"

Gość 22334455
po ch.uj tam idziesz idz do baru i sie nachlaj a nie rób kuzynowi wstydu

Gość poradyyyyyyy
gdyby miał partnerke to bym tanczył ale nie mam niestety

Gość jestes coollllll
bardzo prosty sposob nr 1. nie pic,a tak serio to mozna pic i nawet duzo, ja zawsze mam w pogotowiu dwie,trzy tabletki aspiryny, jedna przed picien a druga w trakcie a trzecia po pociu,pomaga, a jak nie masz spiryny to tabletki na ochrone kwasow zaladkowych takie jakie polyka sie w trakcie brania antybiotykow,napewnow domu masz cos takiego, najbardziej skuteczne sa mozna pic duzo i jest tez i bez kaca, ale oczywiscie nie butelke litrowa na caly wieczor wypic wodki:-P

Gość aha i achhhhhh
1. duzo tańcz (niestety, to też warunek, obtańcz wszystkie starsze samotne ciotki :P ) 2.jedz wszystkie ciepłe posiłki 3.nie jedz niczego z papryką 4.nie jedz za duzo słodkiego i owoców mi się udało wykonczyć w ten sposób wyższych i teższych facetów na weselu, a pilismy równo wszyscy :D

najedz się kiszonej kapusty przed piciem hahaha :D mi to pomogło któregoś razu :P

Gość poradyyyyyyy
a co najlepsze, jestem typem małomównym ale musiałem przyjac zaproszenie bo to moj jedyny

Gość różowe tabletki na uspokojenie
czemu nie jeśc niczego z papryką? jaki to ma związek?

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu na weselach popijam wódkę wodą z cytryną zamiast sokiem czy czymś innym. Być może częściej przez to chodzę do toalety ale mogę powiedzieć, że to się całkiem nieźle sprawdza, jeszcze jak się podgryza do tego - upijam się w ten sposób w normalnym tempie czyli nie za szybko, a co najlepsze - praktycznie nie mam kaca potem.

Gość gość
Pist stary ale sie napewno przyda jesc wszystko co daja mieso!!!!!pic tylko zimna polana odrazu do gardla kawa herbata z cytryna nie opuszczac posilkow cieplych nic gazowanego .ja bylem na weselu siostry 160 osob a poszlo 200 ponad butelek u mnie w rodzinie sie pije tak jak wyzej a szwagra strona tanczyla pila i i czes przed 23:00 poszlo w zapomnienie same"kozaki" reszta po oczepinach paru wojkow do konca a moja strona do 6:00 rano bo sale cza bylo na poprawiny uszykowac i zakopic wodki bo mlody myslal ze starczy i po poprawinach zostanie a tu nic z tego wiec chyba dziala . A weselo to cza opic

Gość gość
a sama witamina C pomaga?