Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca mamusia

Co teraz porabiacie kobitki w ciąży:D?

Polecane posty

Gość witam was kobity
dlamnie nie było wazne że przytyłam 27 gk. tylko żeby urodzic zdrowe dziecko a kg. powoli tracę na dzień dzisiejszy pozbyłam sie już 17kg., po samym porodzie straciłam 8

Gość czekająca mamusia
no a mój to jak się dowiedział to poradził mi jedno" Radź sobie sama" no i od 4 mies go nie widziałam, troszeczkę to zabolało go byliśmy parą prawie 2 lata. dziewczyny ruchy dziecka to jest bardzo przyjemna rzecz, ja uwielbiam jak mój maluszek mnie okopuje przez cały dzień ale wiem co zrobić aby się uspokoił! może to śmieszne ale na polsacie oglądałam ten koncert dody w czerwcu i wtedy się młody uspokoił i teraz jak naprawdę przesadza z tym pukaniem to włączam mu jakąś jej piosenkę i się uspokaja hahaha ja lubię inną muzykę ale dla syna zniosę nawet dodę :)

Gość czekająca mamusia
no a mój to jak się dowiedział to poradził mi jedno" Radź sobie sama" no i od 4 mies go nie widziałam, troszeczkę to zabolało go byliśmy parą prawie 2 lata. dziewczyny ruchy dziecka to jest bardzo przyjemna rzecz, ja uwielbiam jak mój maluszek mnie okopuje przez cały dzień ale wiem co zrobić aby się uspokoił! może to śmieszne ale na polsacie oglądałam ten koncert dody w czerwcu i wtedy się młody uspokoił i teraz jak naprawdę przesadza z tym pukaniem to włączam mu jakąś jej piosenkę i się uspokaja hahaha ja lubię inną muzykę ale dla syna zniosę nawet dodę :)

Gość mamiiiiiitaaa
podajmy sobie rece tez mnie zostawil jak mu powiedzialam ze spodziewam sie jego dziecka :( ale sa odpowiedzialni i zdziwaczali na tym swiecie

Gość czekająca mamusia
mamiiiiiitaaa ale masz z nim jakiś kontakt? no ja mam tylko telefoniczny ale nie wiem czy jakbym zadzwoniła z porodówki to by odebrał;/

Gość mamiiiiiitaaa
nie wogole nie interesuje sie mna i naszym synem w brzuszku a ty wiesz juz jakiej plci jest twoje dziecko

Gość czekająca mamusia
tak tak wiem będę miała synka:) a Ty? a ojciec to moze będzie się interesował..jak go podam o alimenty!

Gość mamiiiiiitaaa
tez syna ;) masz racje podaj go o alimenty a tak apropo ile sciagniesz od niego bo ja mysle ile wziasc od tego

Gość czekająca mamusia
nie wiem jeszcze nie myślałam o sumie ale napewno nie śmieszne 250 zł...on pracuje i mieszka obecnie w niemczech więc myślę, ze coś mi sie uda załatwić...słyszałam, ze nieźle zarabia bo jego kolega powiedział, ze z nową dziewczyną już gdzieś był na zagraniczynych wakacjach więc zobaczymy ale poniżej 500 zł nie schodzę.

Gość mamiiiiiitaaa
masz racje niech sie nauczy odpowiedzialnosci za swoje czyny. Ja teraz odpoczywam po pracy i wypitym kakao ;) jestem w 25 tygodniu ciazy a ty

Gość dusiak
ja siedzę sama w mieszkaniu i płaczę, bo nie ma przy mnie nikogo, jestem w 7 tyg ciąży i nie mam na kogo liczyć...żyć mi się nie chce

Gość mamiiiiiitaaa
ja tez tak czasem mam chwile eufori i smieje sie lub placze ale najgorzej jak dopada mnie zlosc

Gość czekająca mamusia
o ja też w 25 :) no to ładnie a kakao to już dawno wypiłam bo żeście ochoty narobiły hahahahah:)

Gość mamiiiiiitaaa
no wiecjezdzimy na tych samych wozkach ;p teraz ide spac do jutra mamuski ;p

Gość cooooooooooooooooooooooo
gówno

Gość czekająca mamusia
mi te zmęczenie popołudniowe minęlo trzymaj się:)

Gość mamiiiiiitaaa
dzis sie zdenerwowalam aj siostra mnie wkurzyla strasznie a co tam u was

Gość czkająca mamusia
hej! ja miałam dzień laby i cały dzień sie opychałam pysznościami :D bigosik, pierożki :D

Gość mamiiiiiitaaa
mniam robisz mi smaka