Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość joasia1755

nerwica lekowa z agorofobia

Polecane posty

Gość joasia1755

widze ze nie jestem sama mam na imie joasia moje leki zaczely sie w wieku 20lat pierwszy atak byl ze cala sie spocilam nie moglam oddechu zlapac uderzyla fala goraca i czulam ze nie moge sliny polknac bylo to okropne tylko wtedy to myslalam ze to tylko chwilowe pozniej balam sie wychodzic z domu,w kolejkch dretwialy mi rece,dusilam sie ,pocilam cos okropnego pozniej przestalam jezdzic autobusami bylam u psychiatry pani doktor przepisala mi leki ktore szybko odstawilam bo widzialam po nich biale myszki boje sie duzych sklepow obecnie mam 24lata i synka z swoja choroba walcze boje sie nadal wychodzic z domu ale walcze z tym zauwazylam ze atak paniki trwa do 20min czasem nie udaje mi sie go zwalczyc i wtedy jest porazka pilam syrop z dziurawca pomagal troche bo wyciszal mnie ale po nim czlowiek stawal sie senny dzis kupilam asparagin extra moze to mi pomoze a moje ataki paniki znow sie zmienily teraz mam ze nadal boje sie autobusow i wychodzenia z domu ale tylko dlatego ze boje sie ze zaczne w sklepie czy na dworze nie świadomie krzyczec co robic poradzcie moj mail joasia1755@gmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować