Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze tu jakas mama bedzie wied

Plamienie po okresie co to moze byc

Polecane posty

Gość Moze tu jakas mama bedzie wied

Drugi juz cykl ok. 8-10 dnia cyklu plamie, w zeszlym miesiacu to byl sluz z krwia, teraz jest to plamienie juz trzeci dzien, myslalam, ze to na owulacje - tak by pasowalo - ale teraz nie jest to taki sluz owulacyjny tylko zwykle brazowawe plamienie. Wiem, ze powinnam isc z tym do gina, ale mi nie po drodze - doslownie, mieszkam za granica i tutaj na ginekologa sie czeka, dlatego pytam, moze ktoras z was sie z tym spotkala? Boje sie, ze moge byc chora, ogolnie czuje sie slabo i jestem ciagle zmeczona i rozdrazniona... Dodam, ze okres mialam normalny, obfity, z krwia. :(

Gość Moze jakas mama...
Ktos wie...?

Jakieś zaburzenia hormonalne , może nadżerka. Bez badań to jak wróżenie ze szklanej kuli. Musisz się zapisać, może prywatnie?

Gość Moze jakas mama...
Wlasnie nie moge isc prywatnie, inaczej poszlabym. Wiem, ze nikt mi nie powie dokladnie, ale moze ktoras z was miala taki przypadek...

Poszukaj jeszcze w necie pod hasłami. Krwawienia lub plamienia w cyklu lub międzymiesiączkowe. Ale i tak będzie bardzo ogólnie i z zaleceniem wizyty u lekarza.

Gość Moze jakas mama...
No wlasnie szukalam ale jak otworzyc takie stronki to dotyczy to albo plamienia po lub w trakcie zazywania tabletek, albo w ciazy, a mnie zadna z tych spraw nie dotyczy. Myslalam juz o ciazy ale mialam okres wiec z tego tez nic.

Gość Moze jakas mama...
Bede musiala isc po skierowanie, ale sie naczekam...:O Chyba, ze jeszcze poczekac co bedzie w nastepnym cyklu...