Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burlesue

trudna miłosc

Polecane posty

Gość Burlesue

Witajcie, mam pewnien dylemat. Poznalam chłopaka przez portal randkowy 6 miesiecy temu, gadalismy długo na poczatku ta znajomosc byla dosc luźna ja mialam kogos w miedzyczasie, on tez kogos miał. Jakis czas temu on wyznał że mnie kocha, jednak nigdy nie widzielismy sie na żywo. Gadamy codziennie , widzimy sie przez kamere, jest moim najlepszym przyjacielem, opowiada mi co codziennie robił, o swojej rodzinie znajomych, jednak dzieli nas odległosc i praca. Teraz chcemy sie spotkac 1 raz i wyjechac razem zeby sie poznac. Zastanawiam sie czy dobrze robie że chce z nim pojechac, moze powinismy przystopowac... boje sie ze moge byc oszukana jednak czy nie warto czasem zaryzykowac? Czy to z mojej strony nierozsadne? Dodam jeszcze ze on jest ode mnie 4 lata młodszy.

Gość onienienie
nie gadaliscie nigdy na zywo i mowi, ze cie kocha? i chcesz gdzies pojechac sama z facetem poznanym na necie? nie boisz sie, ze to jakis psychol? przeciez go kurwa nie znasz ;/

Gość a Ty ile masz
lat?

Gość Burlesue
ma łuszczycę, ale to podobno nie jest zaraźliwe, a ja jestem tolerancyjna. Mam 18 lat, ale myślę bardzo dojrzale jak na swój wiek.

Gość onienienie
22

Gość grota002
jakie 22!! pisze, że ma 18 ,a facet jest 4 lata młodszy kretynko czytac nie umiesz

Gość kłaki22
na pewno bardzo cie kocha

Gość ytyjhjhjkjk
14 latek mial juz kogos :O żalosne

Gość mirelkaa
Matko on ma 14 lat ?? zrozumiałabym gdybym pytała o faceta który jest o tyle starszy ale to jeszcze dziecko przecież... mówisz , że masz lat 18 i myslisz dojrzale , wybacz ale jak zwracasz uwagę na takiego gówniarza to chyba nie... ja też kiedyś poznałam chłopaka na czacie i wiem , że można się tak zauroczyć, potem spotykać i zakochać się, wiem , bo sama to przeżyłam, a teraz jest to już mój mąż, ale bez przesady 14 lat ! No ale jak tacy niedojrzali Cię kręcą to rób jak uważasz :)

Gość onienienie
oj tam zaraz kretynko!umiem czytac i co z tego sie tak nie musisz wnerwiac nie?!

Gość jak tylko czytac to rozumie
m ze nic z tego:P