Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona_ona

Czemu rozstania muszą tak boleć?

Polecane posty

Gość stęskniona_ona

Minęły ponad 2 tygodnie od naszego rozstania.Do dzisiaj jakoś się trzymałam, przynajmniej juz kilka dni nie płakałam. Siędze sama w 4 scianach i wyć mi sie chce z bólu jaki odczuwam na mysl o nim i o tym co było miedzy nami. Dziś z nim rozmawiałm przez telefon. Z jednej strony radosc ze go znowu słysze, a z drugiej potworny ból gdy mówil ze dobrze mu tak jak jest, ze pamieta o mnie, ale nie wrocimy do siebie. A ja dalej wierze w to ze sie zejdziemy. Ta mysl trzyma mnie przy zyciu, a jednoczesnie powoli wykancza...Jak zapomniec i zyc normalnie?

Gość noo świetnie....
długo byliście razem?

Przede wszystkim to weź sie w garść, zrób makijaż, spotkaj ze znajomymi. Nie bądź przez ten czas sama bo się zadręczysz. Musisz wychodzić z domu. Przyjaciółka niech będzie przy Tobie. Jakieś zajęcie sobie znajdź, praca, jakieś treningi.

Gość dluuugo oj dluugo
:P

Gość stęskniona_ona
Ponad 2 lata.

Gość stęskniona_ona
Przez cały ten tydzien starałam sie zając sobie czas najbardziej jak tylko sie dalo. Spotykalam sie co dzien z kims, ale dzis nie wytrzymalam po prostu. Nawet znalazlam nowa prace, zeby zaapsorobowac sie czyms innym, a teraz nie wiem czy bede w stanie do niej isc.

Gość noo świetnie....
no to troche ci zajmie ale wyjdziesz z tego

Gość noo świetnie....
no wiesz to jest jak z rzucaniem jakiegos nałogu, troche sie nameczysz nameczysz wycierpisz ale pozniej bedzie wiedziała ze nie wrocisz bo szkoda ci tego czasu ;) no po za tym on jest jak hmmm... masz jakis nałóg? szlugi? czekolada? cokolwiek?

Gość stęskniona_ona
Wlasnie nalogów chyba nie mam żadnych, tylko on...

Gość noo świetnie....
no to witaj w świecie dorosłych...wpier szlugi, jak nie szlugi to facet, jak nie facet to słodycze, komp, gry, alkohol i w chuj całe zycie w swiecie uzaleznien ;) :P

Gość stęskniona_ona
Najgorsze jest to, że wykanczam sie fizycznie, bo bardzo mało jem, a i tak malo waże wiec nie powinnam dodatkowo jeszcze chudnac. Moglabym spac caly dzien, ale i tak budze sie gdzies w srodku nocy i mysle. Jak wylaczyc to durne myslenie o nim?

Gość stęskniona_ona
Na dodatek spoznia mi sie okres i nie wiem czy z tych nerwow, niedojadania. Mowilam mu o tym, ale on twierdzi, że nie ma powodow do obaw.

Gość noo świetnie....
"Na dodatek spoznia mi sie okres i nie wiem czy z tych nerwow, niedojadania. Mowilam mu o tym, ale on twierdzi, że nie ma powodow do obaw." oj nie nie... nie rob tego...jesli to krzyk rozpaczy aby wrocił to nie

Gość stęskniona_ona
Absolutnie nie chce go zatrzymac na dziecko. Nie ukrywam, że szukalam pretekstu zeby go znowu uslyszec. Wie ze zawsze sie martwilam o takie rzeczy wiec pomyslalam ze jesli zadzwonie to nie odbierze tego jako taki wlasnie krzyk rozpaczy zeby wrocił.

Gość mnie nie bola
moze nikdy nie kochalam :P Chociaz wydaje mi sie ze tak. Jak jest dobrze to kocham. Jak przestaje byc dobrze to sie rozstajemy. Jak nie jest dobrze to nie boli rozstanie przeciez ;) Nie jestem jakims weteranem w tym zakresie. Tylko 2 rozstania za mna ale ani razu nie bolalo.

Gość stęskniona_ona
A mnie rozstanie boli, bo miedzy nami bylo dobrze, pamietam mase cudownych z nim spedzonych chwil. Dzien przed rozstaniem wszystko było ok, tydzien wczesniej po prostu bajka...i nagle wszystko szlag wziął. Powiedzial ze nie wie co czuje.

Gość stęskniona_ona
Wczoraj spotkaliśmy się przypadkiem na ulicy. Spędzilismy razem kilka godzin. Wychodząc powiedział do zobaczenia i wydaje mi się, że specjalnie zostawił telefon, po to żeby sie po niego wrócić. Był przemiły. Powiedział, że nie chce narazie z nikim być i czuje, po prostu czuje to, że możemy być znowu razem! Prawie wszyscy mówią mi: Nie łudź się. Ale jak tu sie nie łudzić...

hm... a nie jest tak że na siłę szukasz pretekstu by wierzyc ze mozecie byc razem, skoro on wyraznie podkresla że nie ma na to szans?

Gość stęskniona_ona
Wydaje mi się, że wyraźnie podkreślałby to gdyby nie pytał o mnie znajomych, nie zaczepił mnie sam na ulicy itd. Wczoraj powiedział nawet, że ślicznie wyglądam.Eh...moze i sobie robie nadzieję, ale nadzieja umiera ostatnia.