Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc.....................

lubi "kobiece ksztalty"

Polecane posty

zaczynam miec kompleksy, on nie mowi niczego wprost jest gentelmanem, ale ja wylapuje jakies dziwne sygnaly i robie z igly widly. kiedys, gdy jeszcze zylismy na stopie kolezenskiej, mowil co lubi - kobiece ksztalty, kobieta moze byc nawet przy sobie, ale lubi pupy i kucha biusty. teraz zakochani. ja 85x66 88 ladna talia, brzuch, faje nogi, okragla pupa (ale do jlo mi daleko) no i moje 70B.... wylapuje kazda pierdole i jest mi coraz gorzej... dlaczego faceci sa z kobietami ktore nie sa w ich typie??? :( co z tego ze milosc, do konca zycia mam sie katowac tym pewnie wolalby zebym byla fizycznie inna?

Gość aasssaaaa
no wiesz... ALe nie podałaś wzrostu. Jak masz 160 to masz fajne okrągłe kształty i dziwnego faceta. Ale przy 180 toż to anoreksja...

Gość a tak sobie pomyslalam
Bo ludzie dojrzali emocjonalnie sa swiadomi tego, ze nie ma osob idealnych.

Do JLO? Ty sobie nie stawiaj jej za ideał, ona ma grube dupsko. To media zrobiły z niej ideał, ona w rzeczywistości jest zwyczajnie gruba.

Gość jennifer lopez to najlepsza
laska na świecie. ma wielki tyłek, małe piersi, ale co z tego? moim zdaniem jest piękna i gdybym mogła wybierać, kim chciałabym być, wybrałabym właśnie ją. ewentualnie Beyonce Knowles. sama mam właśnie 180 cm wzrostu, wymiary - 87 - 70 - 96 i 68 kg :( kicha

mam 166 sluchajcie, ja nigdy nie mialam kompleksow poporsut wiem co on lubi.... a ja od tego odbiegam. nawet nie wiecie co czuje gdy mnie dotyka ;/ skoro wiem ze lubi duze ladne biusty itp ehhh

halooo :(

Gość szminkaniedoust
bo wygląd to nie wszystko 🖐️

Gość vcmlk
jesli cie pokochal to po prostu kocha cie taka jaka jestes, nie staraj sie zmieniac ani nie miej kompleksow

no blagam cie.. a tylko dla biustu z toba jest??? przestan sie takimi myslami zadreczac :) moj sie oglada za kazda laska na motorze bo mu to imponuje, ale mi na motos nie pozwala usiasc bo niebezpieczne ;)

Gość hmmmmmmmmmmmm...
jennifer lopez to najlepsza laska na świecie. ma wielki tyłek, małe piersi, ale co z tego? moim zdaniem jest piękna i gdybym mogła wybierać, kim chciałabym być, wybrałabym właśnie ją. ewentualnie Beyonce Knowles. sama mam właśnie 180 cm wzrostu, wymiary - 87 - 70 - 96 i 68 kg kicha No już nie przesadzaj, chudziną to ty nie jesteś:o I tyłka kawałek masz, nad talią jeszcze bym popracowała;), a 68kg przy tym wzroście jest ok, czyli, że jak najbardziej kobiece kształty posiadasz. Ja mam 179cm wzrostu, ale budowę gruszki, także tyłek mam ze 100cm, ale już talię 64cm...cóż, przyzwyczaiłam się do tej dziwacznej figury, ale żadnej tam JLo czy nie daj Bóg Beyonce nie zazdroszczę.Zwłaszcza temu drugiemu klocowi, fuj!;)

wydaje mi sie ze jesli kobieta nie poczuje niedowartosciowania przy swoim mezczyznie, to nigdy tego nie zrozumie

up

Gość pocotaniadzifko?
po co sie z takim hujem zadajesz co lubi wszystko tylko nie to co ty masz? po co kurwo tania?

Gość dffgfghghgh
zostaw go kretynko, jak by moj chlopak mi takie bzdury pieprzyl to bym go na bank kopnela w dupe a ty jeszcze z takim jestes choojem i pewnie dupy mu dajesz???? zalosna idiotka.

Gość dffgfghghgh
moj chlopak mi gada ze jestem najpiekniejsza na swiecie i idealna i tak powinno byc, a ten twoj i tak cie predzej czy pozniej zostawi na pewno

"Do JLO? Ty sobie nie stawiaj jej za ideał, ona ma grube dupsko. To media zrobiły z niej ideał, ona w rzeczywistości jest zwyczajnie gruba." A Ty zwyczajnie głupia. :classic_cool:

Gość apel do ładnych dziewczyn
"on nie mowi niczego wprost jest gentelmanem" nie dżentelmenem tylko popierdułką. Facet wie czego chce i nie boi się powiedzieć niczego, a przeklinać nie musi.

Gość OneTwo
Kobieta bez dupy, to jak obiad bez zupy.

JLo nie jest gruba :O ale ma odwłok a nie tyłek. a Ty ...facetom zawsze bedą sie podobac inne kobiety, chocby u ich boku byla najpiękniejsza laska..

Gość kleptomanka x3
up

Gość zaczynamsię w tym gubić
ale w końcu nie pierwszy raz.:D

Gość kleptomanka x3
lubi lubi