Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionnaaa:(

zakochałam się w ...

Polecane posty

instruktorze. Jest niewiele starszy ode mnie, mimo, ze wygladem nie grzeszy jest mega inteligentny, wiele rozmawiamy i na prawdę świetnie się dogadujemy... Dużo mówi o sobie, swojej rodzinie, ja też dość dużo powiedziałam mu juz o sobie.. Nidługo konczę kurs i czuje, że go tracę. Wiem, że pewnie przez jego auto przewija sie wiele innych dziewczyn i nawet nie zwróci na mnie uwagi.. :O

a poza tym nawet nie wiem jak dać mu do zrozumienia, że coś do niego czuję. Być może co 2 kursantka się w nim zakochuje, a ja sobie nadzieje robię.. :O

Gość Donata00
zaproś go na kawę albo na drinka

germanotta chodzi o to, ze spodobał mi sie jego charakter, a nie wygląd bo raczej nie jest typem przystojniaka...

Gość blackflower
tez zapisałam sie na kurs hehe.. ale do takiego sobie goscia ale miałam okazje do ciacha...\ja mam nieraz takie wrazenia ze facet cos do mnie ma ale to pewnie moja wybujała wyobraznia ;( lepiej nie mysl o tym..chcesz miec romans..? ;/

Tak myślałam, że jak zdam egzam to bedzie okazja go zaprosić jako podziękowanie za to, że miał do mnie cierpliwośc :P ale nie wiem za którym razem zdam hehe, a w nieskończoność nie mogę czekać :) poza tym ostatnio popatrzył sie dziwnie na moja dłoń.. a ja noszę pierścionek, który może wyglądać jak zareczynowy... :O boje sie, ze pomyślał , ze kogos mam. Nigdy nie mówiłam mu o chłopaku bo go nie mam, on tez nikogo nie ma raczej bo zawsze wspominał o wypadach wakacyjnych z kolegami...

blackflower Nie chcę romansu tylko chce z nim być. On nie ma żony, ja nie mam męża.. :P jesteśmy wolni ...

Gość Donata00
to zacznij gadać jak ci jest smutno samej w łóżku

donata nie bede z siebie idiotki robić :P pomyśli, ze jestem łatwa a to porzadny facet !!!!

Gość sexiarrrrrrra
napisz mu sms-a MYSLE O TOBIE ,zaczekaj co odp, jak cos złego napisz, ze pomyłka bedziesz wiedziec, ze nie ma ciebie na uwadze ;P

sexiarra Hm, niby dobre :O ale mam mętlik w glowie

Pomożccie , ale dajcie sensowne odp, ja nie mam naście lat tylko juz pod 30stkę ...