Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złe nazwisko

Dostałam zaproszenie na moje poprzednie nazwisko

Polecane posty

Zdecydowanie przesadzasz i jesteś bardzo małostkową osobą. Jak już ktoś wcześniej napisał, państwo młodzi nie będą wydzwaniać po wszystkich gościach celem zapytania czy aby nie zmienili nazwiska lub imienia. Zresztą ja uważam, że ta sytuacja to twoja wina, bo to ty powinnaś zadać sobie trud poinformowania rodziny i znajomych o tym, że wyszłaś za mąż. Ludzie się nie będą domyślać. Małe, kameralne śluby są fajne, ale nie oczekuj, że nagle cały świat dowie się o twojej zmianie stanu, jeśli sama ludzi nie poinformujesz. No chyba, że wysłałaś zawiadomienia, ale z postu to nie wynika.

Gość złe nazwisko
To wy robicie aferę bo wyraźnie napisałam, że na ślub tej osoby i tak nie miałam ochoty iść a temat założyłam dlatego, aby uświadomić zapatrzonym w siebie PM (bo to w końcu ICH impreza) żeby zwracały na takie rzeczy uwagę. Plus zapraszanie osoby, której nie zna się nazwiska jest równoznaczne z tym, iż ta osoba nie jest osobą, która powinna pojawić się na ślubie (abstrahuje od znania nazwisk osób towarzyszących). Dla informacji bulwersantek: ta osoba wiedziała o moim ślubie.