Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość philipa0811

związek na odległość?

Polecane posty

Gość philipa0811

hej, stoję przed cięzkim wyborem , mam 21 lat a mój partner 29 , problem polega n a tym , e on na stałe mieszka w niemczech a ja w Poznaniu , w moim mieście teoretycznie nic mnie nie trzyma i mogłabym się do niego przeprowadzić , jednak boję się , że nie znajde tam pracy a nie chce żeby on mnie utrzymywał , drugim powodem dla którego powstrzymuje sa moi rodzice , są dosyc sceptycznie nastawieni do naszej znajomości i nie chce słyszec o moim wyjeździe , kocham Thomasa i wiem że to miłośc mojego życia jedak boję się , że może nam nie wyjść , co mam zrobić ? pomóżcie ..

Gość Ktosia21
Jedz chociaz na jakis czas do niego W Polsce pracy nie ma i nie bedzie a tam jakos dasz sobie rade Jesli go kochasz to mysle ze warto jechac On chce zebys z nim zamieszkala?

Gość Ktosia21
Zwiazki na odleglosc na dluzsza mete nie sa nic warte Tesknota zdrada i te ciagle myslenie o drugiej polowie Wiem przerabialam Jestes duza rodzice powinni to zrozumiec :)

Gość philipa0811
no ja właśnie strasznie tęsknie , ostatnio widzielismy się miesiąc temu , on ma studia i nie może ich teraz przerwac , zobaczymy się dopiero za 6 tyg , chyba umrę do tego czasu ..

Gość dfgdfbhdngfvnvn
ja byłam z mężem przed slubem dwa lata na odległość i dwa lata po ślubie bo był problem z praca, teraz juz jestesmy razem, wiec można

Gość Ktosia21
Rozmawialas z nim o tym?co on na to?

Odpowiem ci wulgarnie i moze tego nie zrozumiesz Dlugosc jego fi*ta jest mniejsza niz odleglosc jaka was dzieli Jesli nie zrozumialas to: Zwiazki na odleglosc nie dzialaja

Gość takasiakaiowaka
No cóż, jeżeli on nie ma zamiaru tutaj wracać to jedź do niego, w Niemczech pewnie nie gorzej z pracą niż u nas...

Gość !!hej!
KOCHASZ GO?! TO ZRÓB COŚ SZALONEGO! ZARYZYKUJ, WYJEDŹ! NIE PATRZ NA NIC ANI NA NIKOGO. ŻYCIE TO PODEJMOWANIE DECYZJI. POTRAFISZ ŻYĆ NA ODLEGŁOŚĆ WIEDZĄC ŻE MOGŁABYŚ BYĆ PRZY NIM? Pozdrawiam :-)

Gość hgfdjj
jem makrelę