Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniann

Kochać czy nie? powiedzieć cz nie?

Polecane posty

Gość haha przeciez to proqwo
"Ma 30lat ja 25. Zaczynajac sie z nim spotykac wiedzialam jaka ma sytuacje tzn. ma syna w wieku 3 lat i jego byla jest w ciazy... " a potem ".dzieci maja 3lata i pol roku" PROWO

cos sie gubisz :P

No fakt cos tutaj nie zgadza sie. Chyba, ze w drodze jest trzecie dziecko? ;)

jestem od ciebie dużo starsza --> no widzisz jednak podobno juz dziecko sie urodzilo :D bylo w drodze i juz ma pol roku :D PROWO :) Wakacje sa to nie ma sie co dziwic, mnostwo nowych tematow :D

tak bo ona zaraz po tym jak mys ie zaczelismy spotykac urodzila wiec mala ma prawie pol roku...my sie zaczelismy spotykac w styczniu a ona urodzila w lutym... a on mnie nie klamal mowil od poczatku prawde wiedzialam o calej sytuacji... no ale widze ze juz zaczynacie sie nabijac tpo moze nie bede juz pisac

misslady--> a moze i trzecie, a moze i nastepne, tylko tym razem z autorka :P

Gość jestem od ciebie dużo starsza
i nie zdajesz sobie tak naprawdę sprawy w co się pakujesz,a Twój facet jest bardzooooo nieodpowiedzialny-dwoje dzieci i takie zagrywki.....W ŻYCIU BYM SIĘ Z PERSPEKTYWY CZASU Z KIMŚ TAKIM NIE ZWIĄZAŁA BO WIEM CZYM TO GROZI! a twoje spostrzeganie jego nie ma tu nic do rzeczy-masz klapki na oczach i bujasz w innym świecie -cóż twoja potrzeba miłości jest mocniejsza niż zdrowy rozsądek,ale to twój wybór!

Ale nie, sluchajcie.. Autorka napisala, ze spotyka sie z nim od 6 miesiecy i ze wtedy, gdy zaczeli sie widywac, jedno dziecko mialo 3 lata, a byla byla w ciazy ;) wiec faktycznie teraz to dziecko ma pol roku... ;) No niemniej...

nie mniej cos tu nie pasuje :P

Gość tak autorko zdanie nasuwa się
tylko jedno-jesteś głupia jak but- i w dupę wkrótce tym butem dostaniesz-to tylko jest pewne -skąd się biorą takie kretynki?

czyli co uwazacie ze tacy ludzie jak on nie zasluguja na szczescie na tak? powino sie ich traktowac jak margines spoleczenstwa czy co?

On zasluguje na szczescie, ale z kims, kto ma podobne jak on doswiadczenia zyciowe itd. A Ty bierz sie za facetow bez tzw. przeszlosci i bardziej odpowiedzialnych niz on. Bo naprawde, ktory 29latek w dzisiejszych czasach pozwoli sobie po pijaku na sex bez zabezpieczenia? A ona, ta jego byla, to co? Oboje siebie warci, a moze sadzila, ze po drugim dziecku on jednak wroci do niej. Ciekawe w jakiej wysokosci alimenty placi....

Gość ruzuu
Czy dzieci u niej odwiedza ? Znasz ja ?

Gość balbinkowa
Czys pokaze jak bedzie.Czesto sie nie udaje.L/udzie Cie tylko ostrzegaja...

Gość balbinkowa
Czas *-mialo byc.:)

jezdzi do niej po dzieci. zabiera je stamtad i jedzie z nimi do domu albo na spacer. ja jej nie znam bo narazie nie chce ale napewno do tego dojdzie. balbinkowa wiem ale tak jak napisala ktoras z dziewczyn wczesniej trzeba czegos chciec zeby sie udalo.

Gość balbinkowa
Czas pokaze. Dzieci malutkie. Nie wiem nie jestes o nie zazdrosna ?

Gość balbinkowa
Widze,ze Ci bardzo na nim zalezy. Wszystko zalezy od tego jakim on jest czlowiekiem. Jak pogodzi to wszystko.

Gość rannnyyyyyyyy
To on ja pod koniec ciazy zostawil ? Wierzysz mu,ze aby raz i ona odrazu wpadla ?????

Gość pakujesz się na własne
życzenie-mogę się z tobą założyć ze to nie przetrwa-świadczy o tym dotychczasowe jego zachowanie,to nie jest człowiek rokujący na stały związek,ktoś tam pisał że jego była celowo zaszła z nim po raz drugi ,ale on z nią chodził do łózka-bez planów na przyszłość? już z jednym dzieckiem?nie trzeba być bardzo inteligentnym żeby ocenić właściwie takie zachowanie,ale wybacz jeszcze głupszym i bardziej zdesperowanym żeby pakować się z kimś takim w nowy układ!

tak zalezy mi na nim... on jej nie zostawil po raz kolejny pisze wam ze oboje sie rozstali razem ze tak powiem. stwierdzili ze jeszcze sa mlodzi i moga sobie ulozyc jeszcze zycie.

Pogadaj z rodzicami, zamiast pytać nas: kochać czy nie? ;/