Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jak nauczyc sie rozpoznawac ze kobieta jest zainteresowana facetem?

Polecane posty

Mimo ze jestem juz nienajmlodszy(grubo ponad 20 lat) to jeszcze nigdy nie zauwazylem, nie dostrzeglem by jakas kobieta byla mna zainteresowana okazujac to poprzez konkretne sygnaly. Uprzedzajac oczywiste pytanie od razu mowie ze nie raz i nie dwa kobiety okazywaly zainteresowanie moja osoba ale ja tego w ogole nie widzialem. Skad wiem ze okazywaly? Mowilmy mi to moje kolezanki po imprezach, zdziwione ze jak nie moglem zauwazyc ze Kaska czy Monika byla mna bardzo zainteresowana i robila wszystko bym do niej zagadal a ja nic. Co ja mowilem wowczas? Oczywiscie ze ja nic nie widzialem, ze dla mnie zachowywaly sie jak wszystkie pozostale kobiety. Takich sytuacjo wg kolezanke bylo pare. Jak sie nauczyc rozpoznwac ze kobieta jest zainteresowana facetem? ps. szkoda ze kobiety nie robia pierwszego kroku i same nie zgadaju, nie prosza o spotkanie nr telefonu itd

Gość gość133
Witam, Często jest tak, że widzisz jakąś kobietę i chcesz do niej zagadać, ale nie jesteś pewien, czy jesteś w jej typie. Teoretycznie, nie powinieneś zawracać sobie głowy takimi rzeczami, tylko po prostu podejść do niej. Jednak ja, wolę wiedzieć, jak kobieta jest do mnie nastawiona. Po czym poznać, że się jej podobasz? : (Te gesty są często nieświadome, z jej strony) 1.Gdy kobieta Cię zobaczy, lub gdy widzi, że się na nią patrzysz, odruchowo poprawi włosy. (najczęściej poprawia grzywkę lub zakłada włosy za ucho). 2. Kobieta poprawia swoje ubranie. (np. poprawia sobie sukienkę). 3. Gdy wasz wzrok się spotka, kobieta szybko się odwróci, po czym po chwili znowu się na Ciebie spojrzy. (chce sprawdzić, czy nadal się na nią patrzysz). 4. Kobieta się do Ciebie uśmiecha. (podejdź, otwórz: masz ładny uśmiech...). 5. Kobieta oblizuję/przygryza dolną wargę. (jak idziesz np. po mieście możesz to zauważyć, zwróć na to uwagę). 6. Kobieta chcę stać blisko Ciebie, szuka z Tobą kontaktu. 7. Kobieta, niby przypadkiem prezentuję Tobie swoje "walory". (kobiety mogą się teraz oburzyć, ale tak jest drogie Panie). 8. Kobieta bawi się włosami/łańcuszkiem. 9. Kobieta prosi Cie o pomoc. (jednak jest widoczna różnica, między tą oznaką zainteresowania, a wykorzystywaniem faceta). 10. Rozmawia z Tobą/Zagaduję/śmieje się z Twoich żartów. 11. Kobieta Cię dotyka. (łapię cię za ramię, daję kuksańce- ona Cię lubi). 12. Kobieta bawi się Twoimi rzeczami ;). W sensie: Twoim telefonem, długopisem, itd... 13. Kobieta przymierza Twoje ubrania: bluza, czapka, okulary słoneczne... 14. Kobieta pije z Twojej puszki/butelki... źródło: www.JakZagadac.pl To tylko kilka przykładów ale nie ma co uzalezniać tego, że np ona poprawia włosy to że już od razu Cię kocha po prostu patrzysz ogólnie jak ona się przy Tobie zachowuje ;) pozdrawiam

Dzieki za porady. Jest jeden problem. Ja to wiem, wiem jak wyglada teooria. Ale w praktyce to jestem jak dziecko we mgle. Dla mnie dziewczyny na imprezie czy gdziekolwiek indziej sa wszystkie takie same albo prawie wszystkie. Wlasciwie to sa 2 rodzaje, te ktore w ogole nie patrza i nie zwracaja na mnie uwage i cala reszta ktora mnie widzi. Z tych co widzi mnie moze jedna albo dwie sa zainteresowane mna albo zadna ale ja nie potrafie tego zauwzyc. Dla mnie usmiech czy poprawienie to cos nornalnego, wiele dziewczyn to robi przy mnie, a nie jestem przystojniakiem by kazda na mnie leciala.

Gość gość133
Nigdy nie będzie tak, że wszystkie będą leciały na Ciebie. Mogę pisać Ci dalej kolejne porady ale Ty będziesz ciągle szukał wymówek, skoro tyle lat ich szukałeś, teraz wypalasz jakby z automatu. Jestem taki a taki... bla bla bla. A ile razy realnie dostałeś od kobiety "kosza" haha śmieszne słowo :) ? Faceci często bazują na swoich "domysłach" a realne doświadczenia są zupełnie inne :). Kobiety nie gryzą i wcale nie musisz czekać na jakiś znak od nich. Wejdź sobie na www.JakZagadac.pl może tam znajdziesz odpowiedź :) pozdrawiam

Nie szukam zadnych wymowek, wiem tez ze nie bedzie tak ze beda na mnie lecialy wszytkie. JA CHCE tylko umiec rozpoznwoac kiedy na mnie leca, czasem jakies leca, ale ja tego nie widze

Gość ten koleś ci napisał
wszystko, a ty dalej pierdolisz. Czego jeszcze chcesz?

Gość gość133
Ok. Tylko do czego Ci to jest potrzebne? wiedzieć czy się podobasz kobiecie? Skoro jesteś facetem to Ty wybierasz kobiete, którą chcesz poznać. A czekając na jakiś sygnał od niej stawiasz sie na pozycji oczekującego akceptacji.

Nie chce czuc sei jak idiota. Chce wiedziec co sie wokol mnie dzieje. Poza tym nie zgodze sie z tym ze to facet wybiera. To kobieta wybiera faceta ktoremu da sie poderwac

Gość juzniechodzespac
dobra rada -OTWORZ OCZY

Ja mam otwarte oczy, tylko ze jestem bardzo slabym obserwatorem.

Gość gość133
Ok. skoro masz takie przekonanie, że to kobieta wybiera to zostawiam Cię z nim... :) myśl tak dalej. kobieta może wysyłać Ci sygnały ale to Ty masz zrobić pierwszy krok, a nie czekać na jej ruch. Pamiętaj to Ty masz jaja. Chyba...

To ze ja mam zrobic 1 krok to nie oznacza ze to ja wybieram. Nie myl pojec

Jesli ta kobieta jest podobna do mnie to latwo zauwazyc, ze lubi byc w Twoim towarzystwie, ale to moze znaczyc, ze lubi Cie jako kumpla, niekoniecznie faceta. :) Nie prosciej zapytac? TO JEST ZABAWNE: 1.Gdy kobieta Cię zobaczy, lub gdy widzi, że się na nią patrzysz, odruchowo poprawi włosy. (najczęściej poprawia grzywkę lub zakłada włosy za ucho). Robi to rowniez, kiedy jej sie nie podobasz, wystarczy, ze jest kokietka albo bardzo dba o swoj wyglad. 2. Kobieta poprawia swoje ubranie. (np. poprawia sobie sukienkę). Jak wyzej. 3. Gdy wasz wzrok się spotka, kobieta szybko się odwróci, po czym po chwili znowu się na Ciebie spojrzy. (chce sprawdzić, czy nadal się na nią patrzysz). Moze. A moze uwaza Cie za zboczenca i tez zerka czy ciagle jeszcze (brr) sie gapisz :D 4. Kobieta się do Ciebie uśmiecha. (podejdź, otwórz: masz ładny uśmiech...). No. Raczej tak :D 5. Kobieta oblizuję/przygryza dolną wargę. (jak idziesz np. po mieście możesz to zauważyć, zwróć na to uwagę). ??? A moze jej wyschly? Albo ma problem? 6. Kobieta chcę stać blisko Ciebie, szuka z Tobą kontaktu. Raczej tak. 7. Kobieta, niby przypadkiem prezentuję Tobie swoje "walory". (kobiety mogą się teraz oburzyć, ale tak jest drogie Panie). Nie sadze. Wiele Pan prezentuje swoje walory z przyzwyczajenia wszystkim wokolo :D A inne (np. ja) nikomu :P 8. Kobieta bawi się włosami/łańcuszkiem. Albo znaczy to ze jest Toba smiertelnie znudzona. 9. Kobieta prosi Cie o pomoc. (jednak jest widoczna różnica, między tą oznaką zainteresowania, a wykorzystywaniem faceta). Taaak? 10. Rozmawia z Tobą/Zagaduję/śmieje się z Twoich żartów. No, moze. 11. Kobieta Cię dotyka. (łapię cię za ramię, daję kuksańce- ona Cię lubi). Aha. 12. Kobieta bawi się Twoimi rzeczami . W sensie: Twoim telefonem, długopisem, itd... To juz chyba zaawansowany zwiazek. 13. Kobieta przymierza Twoje ubrania: bluza, czapka, okulary słoneczne... Jak wyzej. 14. Kobieta pije z Twojej puszki/butelki... Jak wyzej źródło:www.JakZagadac.pl

Gość gość133
Są kobiety, które wybierają zgadzam się. Tylko nie rozumiem, skoro podoba Ci się jakas kobieta, to po cholere Ci sygnały od niej? Chcesz ją poznac i tyle to Ci powinno wystarczyć. A to już trzeba kobieta zapytać czy wolą podrywać czy być podrywane. Na to czy kobieta bedzie chciała utrzymuwac dalej kontakt z facetem składa się wiele czynników i nie ma co opierać się na sygnałach. Calluna nie wiem co w tym takiego śmiesznego ale ok :) fajnie ze Ci poprawiłem humor ;) pozdrawiam

Gość jej?! naprawde????
spac mi sie chce : O

Tylko nie rozumiem, skoro podoba Ci się jakas kobieta, to po cholere Ci sygnały od niej? Zebym wiedzial ze ja tez sie jej podobam, wtedy jest latwiej, nie idziesz w ciemno

Gość OneTwo
Gdy będziesz z nią rozmawiał, przypadkiem wyciągnij 200zł z kieszeni. Jeśli nadal będzie skupiona na Tobie, a nie bilecie NBP, to oznacza zainteresowanie z jej strony.

Gość jej?! naprawde????
"Tylko nie rozumiem, skoro podoba Ci się jakas kobieta, to po cholere Ci sygnały od niej? Zebym wiedzial ze ja tez sie jej podobam, wtedy jest latwiej, nie idziesz w ciemno" "Mowilmy mi to moje kolezanki po imprezach, zdziwione ze jak nie moglem zauwazyc ze Kaska czy Monika byla mna bardzo zainteresowana i robila wszystko bym do niej zagadal a ja nic. " ty jestes debil...usiadzie ci na twarzy i tez nie zauwazysz ...

Gość gość133
Motyw z banknotem chyba sprawdzi sie najlepiej dla Ciebie ;) Trzymaj go w dłoni i czekaj na sygnały, bo to kobieta zdobywa i wybiera :P pozdrawiam A co do tego tematu o sfrustrowanych facetach to wiadomo kto napisze w takim temacie ;)

Na twarzy mi zadna nie siadala. Jestem slabym obserwatorem, w ogole nie odczytuje znakow kobiet.

Gosc, smieszy mnie, ze ludzie wola grac w jakies gierki zamiast szczerze rozmawiac , np. "podobasz mi sie, czy dasz sie zaprosic na kawe"? I pozniej facet "odczytuje moje sygnaly" i jest przekonany ze mi sie podoba, a ja jestem zwyczajnie mila :) albo ze mi sie nie podoba, a ja po prostu nie mam checi bawic sie w kokietke ;)

Gość OneTwo
Ja nie używam banknotów, bo powodują problemy.

Gość jej?! naprawde????
""Mowilmy mi to moje kolezanki po imprezach, zdziwione ze jak nie moglem zauwazyc ze Kaska czy Monika byla mna bardzo zainteresowana i robila wszystko bym do niej zagadal a ja nic. "" a któras ci sie podoba?

Gość gość133
Calluna jest też jestem zwolennikiem szczerości itd. ale przecież zawsze relacje miedzy kobieta a facetem byly swego rodzaju gra i tego jakby sie nie uniknie to po prostu flirt :)

Jakie to ma znacznie czy pdoobala czy nie? Byly zainteresowanie mna wiec rozmoa z nimi bylby fajna, bo byly zyczliwe nastawione. Ja lubie rozmawiac z kobietami

No chyba takie ze trzeba bylo sie odwazyc i sprobowac :) Ja nie lubie flirtu :)

Gość jej?! naprawde????
" Byly zainteresowanie mna wiec rozmoa z nimi bylby fajna, bo byly zyczliwe nastawione. " no masz odpowiedz ale jak widac po raz kolejny slepy jestes ...

Gość jej?! naprawde????
"BYLY' ale juz przestały :)