Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jak nauczyc sie rozpoznawac ze kobieta jest zainteresowana facetem?

Polecane posty

Mimo ze jestem juz nienajmlodszy(grubo ponad 20 lat) to jeszcze nigdy nie zauwazylem, nie dostrzeglem by jakas kobieta byla mna zainteresowana okazujac to poprzez konkretne sygnaly. Uprzedzajac oczywiste pytanie od razu mowie ze nie raz i nie dwa kobiety okazywaly zainteresowanie moja osoba ale ja tego w ogole nie widzialem. Skad wiem ze okazywaly? Mowilmy mi to moje kolezanki po imprezach, zdziwione ze jak nie moglem zauwazyc ze Kaska czy Monika byla mna bardzo zainteresowana i robila wszystko bym do niej zagadal a ja nic. Co ja mowilem wowczas? Oczywiscie ze ja nic nie widzialem, ze dla mnie zachowywaly sie jak wszystkie pozostale kobiety. Takich sytuacjo wg kolezanke bylo pare. Jak sie nauczyc rozpoznwac ze kobieta jest zainteresowana facetem? ps. szkoda ze kobiety nie robia pierwszego kroku i same nie zgadaju, nie prosza o spotkanie nr telefonu itd

Koleżanki kłamały. Jesteś zwyczajnie brzydki, ale da się z tym żyć. Skąd wiem też jestem brzydki. :D

Gość rtdfdffgfg
Jak??? SRAK

Gość hgfhfghgfhf
no tak, za chwile kobiety będą musiały się oświadczać bo taka pierdoła nie potrafi pokazać, że jest zainteresowany.

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
mają wzwód. cycków, i wiaterki nagle sie wzmagają

Czy to umiesz czytac ? Co moje zainteresowania jakas kobieta do zainteresowania kobiety moja osoba? Ja jjak mi sie kobieta podoba to to okazuje i zagaduje!

Gość to skoro sam zagadujesz
do tych, które CI się podobają, to w czym rzecz?? na cholerę Ci laski, które się Tobą interesują bez wzajemności? bo gdybyś chciał, to byś widział, że jedna czy druga na Ciebie leci. ego chcesz sobie podbudować?

Mysl to nie boli! To ze zagaduje to nie oznacza ze zagaduje zawsze, juz nie moiwac o tym jaki jest efekt takiego zagdywania. Gdy kobieta leci na faceta a ten nie zdaje sobie z tego sprawy to uchodzi za idiote. Nie chce by ktos sie smial ze mnie ze nie zuwayzlem takiego ewidentnego podrywu