Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania312893619414

Czy z nim jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość ania312893619414

zwykle trafiałam, na ,, męskich" normalnych facetów. Ostatnio zaczęłam sie spotykać z takim co pozornie też z nim wszystko ok bo normalnie sie ubiera ,ale..on ma jakieś takie kobiece zachowania czasem.. np gesty rąk .. albo lubi doradzać co jest dziwne u facetów ,lubi chodzić na zakupy i doradzać ! nigdy nie wybucha i nie przeklina.. nawet uścisk dłoni ma taki ,, miękki" jak to mówią w seksie też stara się być super delikatny i używa określeń po seksie ,, chocmy pod kołderkę bo będzie nam cieplutko" znam go od niedawna.. ale on jak żaden facet potrafi wyczuć np moje nastroje itd wydało by się wam to podejrzane? spotykałam się z wieloma facetami i żaden taki nie był..

Gość za dobry to zle
zly tez zle, wez pierdolnij dynka w sciane i sie zastanow 10 minut, jak ci nie pasuje to poszukaj maczo ktory nie lubi zakupow i po seksie idzie na fajke ;d

Gość asssddfdf
od niedawna go znasz i juz mu dupy dajesz szmato? to z toba jest cos nie tak ty kurwo

Gość pewnie wychowany
przez samą matkę. Zdarzaja sie faceci co mają wiecej pierwiastków kobiecych w sobie, ale oni są najlepsi na przyjaciół nie na partnera

Gość no baaaa
partner ma wrocic do domu, pogonic do garow, siasc przed tv z piwem i rozkazywac a nie byc pizdą :D:D

Gość vovfod
" Ostatnio zaczęłam sie spotykać..." "w seksie też stara" niezle szmacisko z ciebie :D

Gość ania312893619414
czemu szmacisko ? znałam go 2 tyg zanim poszliśmy do łóżka..to ile trzeba czekać rok , 2 ? teraz znamy się z miesiąc więc dlatego napisałam ,że niedługo..

Gość OneTwo
Tera inne czasy są, większość dziewczyn dupy daje wcześniej.

Gość ania312893619414
ale myślicie ,że coś może być nie tak np z jego orientacją ? czy takie zachowania nie świadczą? bo stereotypowo gej lubi chodzić na zakupy itd..

Gość no baaaa
Stereotypowo jak sie babie raz w miesiacu nie wpierdoli to glupieje.

Gość OneTwo
No przecież chyba rucha Cię w cipę, a nie w dupę. Te dziwne zwyczaje, to może z otoczenia. Idź do jego starych na jakaś wyżerką, to obaczysz czy to z domu.

Gość abc nie ujawnie sie
nei wiem czy z nim wytrzymasz, to takie wydelikciałe jajco, które wiecznie trzeba trzymać za rączkę, strzela fochy jak baba...a jak nie to dopiero zacznie, zobaczysz.

Gość sprawdz jego nasza klase
hahahahhaha

Gość matroma
No przecież gdyby był gejem to by sie z Tobą nie bzykał chyba nie

Gość ania312893619414
nie wiem podobno różnie to bywa to gejami ,że mają żony,dzieci i pozornie wszystko jest ok ..