Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde...

czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość kurde...

Włożyłam sobie na chwilę palca do pochwy jakieś 30 minut po tym..jak dotykałam po penisie chłopaka( chciał zebym to zrobiła-tylko dotykanie przez spodnie w sensie:sprawdź co gdzie jest-takie tylko przejechanie ręką, orgazmu nie miał) No więc tak.. Miesiączkę będę mieć 19 lipca(prawdopodobnie) dwa dni po tym zdarzeniu bolał mnie żołądek i w nocy wymiotowałam(tak niczym ;/) i od tej pory żołądek męczy cały czas, jakieś 4 dni temu bardzo bolał mnie brzuch na dole(tak jak przed okresem tylko mocniej), teraz mam nabrzmiałe i wrażliwe piersi(parę dni przed okresem mi tak się powiększają..ale nie do przesady).., mam cały czas uczucie zgagi ;/ (od jakichś 9 dni), jakoś nie ciągnie mnie do jedzenia, mam uczucie pełności w żołądku i takie coś jakbym coś miała w brzuchu ;/, od momentu tego spotkania z nim minęło 14 dni... Jest możliwość, że jestem w ciąży? bardzo nie chcę w nią zajść...ja już panikuję...

Gość ciemnota doskonała
dziewczyno, plemnik to nie powietrze, żeby wylazł przez gruby materiał spodni. Masz to wszystko na tle nerwowym, a nerwy masz przez niedouczenie, to tyle i aż tyle. Poszukaj w Google coś nt. fizjologii seksu, antyjincepcji, lub kup odpowiednie książki i poucz się trochę, a na przyszłość nie będziesz się ośmieszać.

Gość ciemnota doskonała
a umyłaś choć ręce, bo mogłaś wprowadzić tam np. brodawczaka. Na przyszłość pamiętaj czystość miejsc intymnych i rąk pieszczących musi być idealna zarówno Twoich jak i Twojego chłopaka.🖐️

Gość kuźwa rece opadają
CIEMNOGRÓD!!!!!!!