Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek12221

kobietki blagam pomozcie !

Polecane posty

Gość smutek12221

mam powazny problem. ostatnią NORMALNĄ miesiaczke mialam 14 kwietnia. w maju wyjechałam za granice na pare ddni, nie miałam okresu, nie bolały mnie piersi ani brzuch co zawsze mnie bolało przed okresem. 10 czerwca zauwazylam sluz z krwia, myslalam juz nawte ze to miesiaczka, trwalo to ok 6 dni, ale bylo malo obfite. i dzisiaj znowu zauwayzlam sluz z krwia, boli mnie brzuch tak jak na okres ale piersi nie, nie wydaje mi sie zeby to byl okres, poneiwaz zawsze mialam w miare obfite. chcialam sie zapsiac do ginekologa ale dzisiaj zamknieta przychodnia. blagam czy miala ktoras z was tak? o cyzm to swiadczy ? nerwy mnie juz malo nie zjedza, ze nigdy nie moge meic regularnie okresu ani tak jak powinno byc. blagam poradzcie cos bo juz naprawde nie wiem co robic i myslec :(

Gość zaburzenia hormonalne
odchudzałaś sie ostatnio drastycznie ? miałaś stresy lub chorowałaś, brałaś lub odstawiłaś tebletki ? bo skoro nie podejrzewasz ciąży to zakładam że takiej opcji nie bierzesz pod uwagę.... nie piszesz nic o ryzykownym seksie bez zabezpieczenia gdybyś była w ciąży zmieniłby Ci się wygląd piersi, byłyby twarde i bolesne, wrażliwe brodawki

Gość smutek12221
mialam stres w maju, matura etc, w czerwcu egz zawodowy, nie odchudzalam sie ani tabletek nie bralam. ciaza raczej nie - mialabym objawy typu wiecej ejsc, powiekszony biust, tycie, wymioty,a nie wystepuje u mnie nic z tych rzeczy, zreszta zawsze kochamy sie z zabezpeiczeniem.. nie wiem czemu mam te krwawienia no nie mam pojecia, ale juz nie moge tego zniesc, kocham dzieci i nie chcialabym miec problemow w przyszlosci