Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrolkia

Nietypowy problem . . .

Polecane posty

Gość karrolkia

Po trzech latach bycia z chłopakiem wpadliśmy.. To 6 tydzień. Za rok planujemy wziąć ślub... Zamówiliśmy salę na wesele, zespół... Wcześniej nie wychodziliśmy nigdzie bez siebie... Tak ustaliliśmy:) Jednaj na samym początku naszej znajomości ja byłam sama na imprezie podczas gdy on był w pracy... Ostatnio przypomniało mu się to... I pomimo mojego sprzeciwu wybiera się z kolegami na imprezę... Twierdzi, że ja byłam więc on też może... Chciałam jechać z nimi a on stwierdził, że dym z papierosów może zaszkodzić dziecku.. Chcce jechać z kolegami, swietnie się bawić... Mam go puścić, i siedzieć sama w domu??

Gość asdsdfda
Przecież nic się nie stanie jak pojedzie.

Gość karrolkia
On po alkoholu robi różne rzeczy... Boję się go puścić samego:( zawsze chodziliśmy razem:( Ci koledzy zazwyczaj chodzą na imprezy po to aby zapolować na "Jakieś fajne dupy" i mają na niego zły wpływ:(

Gość karrolkia
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

Nigdy nie rozumiałam kobiet-bluszczy, które nie maja własnego zycia, znajomych i nawet srac chodzą z partnerem :O A jesli boisz sie , ze Cie zdradzi:D kochana, jesli zechce , to zrobi to nawet w najmniej nieoczekiwanym momencie i nie ma znaczenia, czy bedziesz go "puszczac " wyjscia czy nie :O

Gość karrolkia
nie podszywajcie się...

Gość mechaniczna***pomarancza
Daj mu spokoj. Faceci nie lubia byc trzymani na smyczy. Pozwol mu isc i sie wyluzuj.

Gość karrolkia
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Nie rozumiem jak możesz go nie puścić???? Chce to jedzie i tyle :o To świadczy tylko o tym jakim jest facetem...

Gość klmlkmlkm
ale zjebany koles ty nie lepsza. nie wychodza bez siei iigdzie, kurwa kdankami sie zakujcie najlepiej i klucz wyrzuccie,to skoro koles robi rozne rzeczy po alko to pewne jest ze predzej czy pozniej cie wyroluje, jeszzce masz jakies watpliwosci??? jesliu chcesz wiedziec co ja bym zrobila to po pierwsze zerwalabym z nim bo nie wyobrazam sobie zwiazku nieopartego na zaufaniu....tyle w temacie

Gość karrolkia
ale on jest czarnoskórym Kameruńczykiem i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców