Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kermalowa czekoladka

umówiona na spotkanie ze starszym pane

Polecane posty

Ok opisze jak jest. Mam jeszcze 18 lat, niebawem 19 i razem z moim chłopakiem- jesteśmy w tzw. otwartym związku umówiliśmy się że spotkam się z takim facetem przed 50. Je jestem jeszcze dziewicą, a mój chłopak powiedział, że lepiej jest z takim gdyż taki jest bardziej delikatny i wie jak zadowolić kobietę. W sumie na sama myśl mnie to podnieca- jest inteligentnym, wykształconym i zadbanym facetem. Ale jest problem- ja go wcale nie znam. Boje się troszkę bo dla niego to wszystko takie idealne kolorowe- a ja nie miałam. Ten facet mieszka ponad 200km od mnie i ma przyjechać w środę- ale wszystko ustalił chłopak a ja mu powiedziałam aby ten facet do mnie zadzwonił, a ten że wszystko ustalone boje się ale jednocześnie podnieca mnie ta myśl, kupiłam odpowiednią bieliznę i przygotowuje się troszkę kurcze co wy o tym myślicie??? Wiem że to troszkę dziecinne ale zawsze chciałam troszkę pikanterii

Gość tantarinno
ze jestes głupią idiotką i masz patologiczny związek

Gość sfmnfjknsejk
cos podobnego. nie wiem czy to prowo czy nie, ale czemu twoj chlopak nie bedzie twoim pierwszym?:O to obrzydliwe... w sumie to mozna rownoczesnie powiedziec, ze twoj chl. nie chce dziewicy i dlatego cie oddaje w rece kogos innego zebys ją stracila..i dlatego starego faceta, bo bylby zazdrosny gdyby to byl ktos mlody w waszym wieku :O

Gość Oou...
Heh otwarty związek? Jak się w nim czujesz?? Przecież Twój chłopak nie jest normalny że organizuje Ci sex z jakimś dziadem... Godzisz sie na bycie ścierka?? Jesteś młoda, życie przed Tobą a Ty robisz z niego patologię.

jest zazdrosny, ale chyba nie o niego... bo np. jak rozmawiam z rówieśnikami to ma pretensje... ale kurcze boje się troszkę, jednak jest to podniecające. nie mam z nim pierwszego razu bo w sumie nie było kiedy, on studiuje ja teraz miałam maturę, a teraz to... hmmm juz się umówiłam z tym facetem i nie chce odmawiać... wiadomo są obawy ale tez ciekawość i może być ogromna przyjemność

Gość ale chyba zarobisz za to
jakieś 10 tysiączków?:o

Gość grkgrgirgji
ja mysle ze twoj chlopak zgarnie ladna sumke za seks spotkanie z twoim udzialem:) a potem kopnie cie w dupe

Gość grkgrgirgji
nie no jak sie juz umowilas to glupio odmowic:D idz daj dupy

Gość cocos nucifera
moze twoj chlopak dostanie kase od tego staruszka?

Gość a ja sądzę, że
chłopak mówi, że wszystko ustalone. Że sam wszystko ugadał. Mnie się wydaje, że on za Twoimi plecami za Twoje dziewictwo i ten sex zgarnie sporą kasę od tego starszego pana. Pewnie się z nim umówił, że zapłaci mu za noc z Tobą. A, że jesteś dziewicą to pewnie jeszcze więcej sobie policzy.

Tzn. pytałam się go czemu mu tak na tym zależy, a on że zależy mu na mnie, że taka kobieta jak ja powinna mieć wszystko nigdy mnie nie zawiódł, ale jednak boje się troszkę

Gość żyrafa w motyle
ja mam dwa pytania: na czym polega Wasz "otwarty związek"? czy dziewictwo dla Ciebie to balast?

to znane zjawisko w holandii,tacy kolesie nazywaja sie "loverboy",rozkochuja mlode nastolatki w sobie i potem robia z nich prostytutki w imie "jak mnie kochasz to to zrobisz"

Gość mimochodem
to nie jest otwarty zwiazek, to jest uklad alfons-dziwka po pierwszym pierniku beda nastepni, a jak powiesz nie to chlopak momentalnie cie opusci, albo, co gorsza, zmusi do dalszego prostytuowania sie zmykaj poki czas, a jak dalej masz rozterki, to u mnie juz pomocy nie znajdziesz

teraz to mnie przestraszyliście

Gość hgsajdjakdja
Twoj chlopak to ciota... poza tym zrobisz dziadzi loda :D jak zobaczysz jego jaja to Ci sie rzygac zachce oj jakas Ty glupia wrecz pierdolnieta

Gość mimochodem
porozmawiaj o tym z rodzicami

Gość grkgrgirgji
to sie boj zgwalci cie jakis staruch, twoj men zarobi a ty zostaniesz z niczym

Gość Oou...
Boshe co za dziewczyna... Jesteś aż tak głupia? Rzuć tego frajera... Jak chcesz dać d*py dziadowi to nie za jego pośrednictwem... Sama zgarnij kase:-P jak dla mnie to i tak już jesteś szm***

Gość Oou...
Boshe co za dziewczyna... Jesteś aż tak głupia? Rzuć tego frajera... Jak chcesz dać d*py dziadowi to nie za jego pośrednictwem... Sama zgarnij kase:-P jak dla mnie to i tak już jesteś szm***

Gość grkgrgirgji
tez tak mysle nie daj zrobic z siebie frajerki jak juz to niech tpbie placi a nie temu alfonsowi

Gość nie wierze ze mozna byc tak
glupia :(

nie wiem co teraz zrobić, wszystko ustalone

Gość grkgrgirgji
i co ze ustalone??i co z tego sie pytam olej debila, wylacz telefon i szukj nie alfonsa

kurcze, chodzi o to że może być tak jak Wy piszecie ale może być też wszystko ok... tutaj jest ryzyko

Gość grkgrgirgji
utrata dziewictwa ze straruchem jest ok ??:o idz idz dziecko:o tylko zabezpiecz siue

Gość ???!!!!!!!!!!!
dziewczyno ty poyebana jestes i to zdrowo ze chlopak tak chce to znaczy ze tak ma byc???? ile ty masz lat 5-10???dziewczyno gdzie ty masz rozum ???