Anastaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2011 Dziewczyny nie potrafie przytyc, mam bardzo dobra przemiane materii. Nie moge patrzec na siebie, na te wystajace kości biodrowe ;/ Jestem szczupłą wysoką dziewczyną. Mam motywacje zeby przytyc ;) Jak znacie diete zeby przytyc to poleccie mi ją !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapytaj tutaj : Napisano Lipiec 2, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1071215 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani dominikaa Napisano Lipiec 2, 2011 mam ten sam problem. jestem na granicy prawidlowej masy a niedowagi. ale tu raczej pomocy nie znajdziemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natkaa51 0 Napisano Lipiec 2, 2011 www.dieta4u.com.pl - fachowcy 100% satysfakcji polecam gorąco , naprawdę warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam od nowa Napisano Lipiec 3, 2011 Ja na przyklad ,tyje z powietrza ...hi hi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexra 0 Napisano Lipiec 4, 2011 wpadnijcie na plant sfd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes coollllll Napisano Lipiec 4, 2011 rodzice oszczedzali kase na tobie za mlodu by na jedzenie nie wydac ,a teraz chcesz przytyc, duzo slodyczy, i tluszczow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wlasnieeeeee Napisano Lipiec 8, 2011 ja mam ten sam problem.. masakra, jem i jem, mam apetyt, niczego nie odmawam sobie, nie jestem wybredna a chuuuuudaa.... ze szok...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ndjkhfhfhfvfv Napisano Lipiec 8, 2011 wkurwiaja mnie takie tematy "jak przytyc?" zryj jak swinia to od razu przytyjesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ndjkhfhfhfvfv Napisano Lipiec 8, 2011 jedzcie w dzien w nocy, slodycze, mieso itp to od razu przytyjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wlasnieeeeee Napisano Lipiec 8, 2011 nie badz taka pewna, jakby tak bylo nie byloby takch tematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach