Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apotejke

apteka internetowa

Polecane posty

Gość apotejke

znacie jakaś aptekę internetową gdzie sprzedają leki na receptę bez recepty?

Gość apotejke
uppp upp uppppp

Gość to jedz i pierdz
nie ma takiej opcji

Gość apotejke
pierdolisz:) up

Gość to jedz i pierdz
tkwij sobie dalej w tej nieświadomości kmiocie

Gość apotejke
czarny handel sie szerzy;-) wszystko mozna kupic w sieci

Gość apotejke
pisać mi tu szybciej!!! ruchy!

Gość Amedis.pl
W aptece możesz kupić bez recepty,ale masz dosyc ograniczony wybór. A na czym dokładnie Ci zależy? Pozdrawiam www.Amedis.pl

Gość Edumed.com.pl
Polecam www.Edumed.com.pl działamy już wiele lat,mamy doświadczenie na rynku.

Gość gość
hej, a czy ktoś z was kupował tu www.galena.pl ? zastanawiam sie nad zakupem probiotyków u nich. polecicie cos?

Gość NattkaP
Tutaj http://www.szkodazdrowia.pl/sklep można kupić leki na receptę. Z tego co widzę ceny są bardzo fajne przynajmniej tych leków których używam na stałe. Przy następnej recepcie skuszę się na zrealizowanie przez neta.

Gość gość
jeśli leki na receptę bez recepty, to chyba nie legalnie. Ja osobiście kupuje też parę produktów w aptece internetowej, ale takiej sprawdzonej. Wszystkie leki mają z długim terminem przydatności itp. Ja kupuje tam http://www.aptekawarszawa.pl/ produkty vitapil, bo są sporo tansze niż w stacjonarnych aptekach.

Gość gość
Dobra apteka internetowa z której korzystam to ta www.aptekipodlasie.pl . Szybka wysyłka i mają non stop jakieś promocję.

Gość gość
Chyba żadna apteka nie powinna sprzedawać leków bez recepty. Recepty realizuję zawsze w osiedlowej aptece, a leki bez recepty zamawiam w http://www.aptekamirowska.pl/.

Gość gość
Ja tez zamawiam w aptece podlasię i mają super promocję . Szybka dostawa to u nich największy atut.

Gość gość
ZALEŻY MI NA DRUGS I CHCE BEZ RECYPTY

Gość gość
Raczej niema tak, że kupujesz leki na receptę bez recepty... możesz zawsze zapytać o coś o podobnym składzie ale o słabszym działaniu. Ja korzystam już od dłuższego czasu z usług apteki www.aptekipodlasie.pl.

Gość gość
Ja też nich zaopatruję . W tej aptece www.aptekipodlasie.pl mają bardzo fajne promocję a co najważniejsze niskie ceny.

Gość gość
Bardzo często robię zakupy właśnie w tej aptece http://aptekipodlasie.pl/. Maja baradzo dobre zaopatrzenie i super ceny.

Gość gość
Mialam okazję korzystać z tej apteki internetowej . Wszystko okej, szybka wysyłka i dogodne ceny.

Gość gość
Dobrze zaopatrzona apteka to podstawa. Moja mama prowadzi aptekę i teraz zaczęła sprowadzać jako gratisy świateczne pudełeczka na tabletki, opaski dla cukrzyków, torby reklamowe danej apteki, pudełeczka na karty płatnicze (bardzo przydatne dla starszych osób) z firmy www.medipak.pl.

Gość gość
Bardzo ciekawa propozycja - ja prowadzę sklep medyczny i takie gratisy też sprawdziły by się u mnie w aptece. Muszę przejrzeć ich ofertę w tej hurtowni i zamówić takie gadzety.

Gość gość
Ja najczęściej robię zakupy w aptece www.aptekipodlasie.pl . Bardzo lubię robić tam zakupy bo zawsze trafię na dobra promocję. Ostatnio kupiłam taki o to ciśnieniomierz w promocji :),który spisuję się rewelacyjnie.

Gość gość
Najlepsza jaka znam mieści się na stornie: www.sklep-otc.pl. Kupuje tam dla męża i dzieci niezbędne dla nas suplementy diety zwłaszcza, jeśli jest w pełni przesilenie wiosenne, jakoś bardziej wtedy czuję, że sa nam potrzebne. :) A ogólnie sklep super, zajrzyjcie

Gość gość
Ja tez bardzo ze, sto robię zakupy w tej aptece www.aptekipodlasie.pl ze względy na szybką wysyłkę. W wiodących aptekach musiałam czekać tydzień na zrealizowanie zamówienie. A w tej aptece zamówienie realizowane jest szybko i sprawnie.

Gość gość
Znam tą aptekę i często tam robię zakupu i też jestem zadowolona z cen w tej apteki i zawsze znajdę coś dla siebie wiec...też polecam tą aptekę www.aptekipodlasie.pl.