Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boję się dentysty

Kto był ostatnio na borowaniu zęba?

Polecane posty

Gość Boję się dentysty

Wybieram się po weekendzie do dentysty bo boli mnie ząb pod starą plombą. Wtedy mialam robiony ząb bez znieczulenia i bolało tak strasznie, ze do dziś się boję. Kto miał ostatnio robiony ząb ze znieczuleniem w dziąsło? Bolało coś? Było jakieś nieprzyjemne uczucie? Pamiętam, że kiedyś wiertełko strasznie hałasowało i pryskało wodą, ktora mi do gardła ściekala :( Boję się, że masakra...

Gość Boję się dentysty
To dobrze, pocieszyłaś mnie :) Nie mialam nigdy borowania w znieczuleniu, bo kiedyś dentystka nie chciała mi podać ze wzgledow zdrowtnych i płakałam na fotelu normalnie, ale wtedy to ja miałam 15 lat :D Teraz jestem dorosła i trochę mi głupio tak histeryzować. Mialam też usuwany ząb (w znieczuleniu, ale do podniebienia i to znieczulenie boli przy podawniu okropnie)

Dla mnie znieczulenie boli bardziej niż borowanie:-D ale ja ogólnie nie lubię igieł. Pół godzinki na fotelu a jaka ulga:-)

Gość Boję się dentysty
Mi się zęby zepsuły tajemniczo - nie dawały znaku żadnego, nic bolu aż tu nagle łup i taki ból, okazało się, że ząb mądrości na górze niewidoczny nieco się popsuł i mial nerw na wierzchu ;/ A teraz ta stara plomba ;/ Też się boję igiel, choć ta do znieczulenia jest cienka.