Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmuraaaa

Open'er - opinie

Polecane posty

Gość chmuraaaa

Co myślicie o ludziach, którzy co roku jezdzą na openera?

Gość nawet w branży
Zę dobrze robią:) Młodosc jest jedna:) A co myslisz o dziennikarce od 7 bolesci, która obgaduje jak jest na salonach, plotki, gwiazdy, z którymi robi wywiady? ze np pattison smierdzi, przyszedł niechlujny itp kim jest wedzikowska aby tak oceniac? widac, ze woda sodowa uderzyła jej do tej durnej łepetynki. Fani patisona powinni jej wlac, a agent zabronic udzielania wywiadu, bo ona SZKALUJE JEGO DOBRE IMIE W KULUARACH. żadna szanująca sie gwiazda nie powinna z nią rozmawiac. ciekawe co o innych mówi ? obgadujeitp. jest nieprofesjonalna. z nią tylko gwiazdki u schyłku kariery i małoznane.

Gość racjaaaaaaaaaaaaa
oby doszło do agenta i menagera pattisona. Ciekawe jak innych obgaduje.

Gość racjaaaaaaaaaaaaa
ciekawe jakie ploty o di caprio gadała, skoro na pattisona takie rzeczy:O wstyd, sodowa uderzyła do łba jak nic!

Gość chmuraaaa
co prawda nie mam pojęcia kim jest ta wędzikowska, ale to co robi to zło

Gość może penisy dla niej
Oczywiscie. Panienka myślała sobie, że kim jest? tak obgadywac? Pierwszy raz spotkam takie chamstwo i nieprofesjonalizm:O Taka gówniara. Nic nie zrobiła ani filmu ani aktorka z niej, a taka zarozumiała...tak kogos szkaluje. Inne gwiazdy tez pewnie obgadała. czemu Mołek tego nie robi? No właśnie... płacą jej za wywiad a ona komuś tyłek obrabia na gali jak jest w polsce..:O na salonach. Po to wypytuje aby potem posmiac się..głupie te gwiazdy, które do niej idą. Rozumiem jeszcze te małoznane, chca zabłysnac lub te co juz koncza kariere jak woody allen, hanks, ale te na fali? jak pattison, di caprio itp? woda sodowa uderzyła do łba jak nic. A jest nikim. Ani nagrody za film, za role w filmie. Nikt jej nie znał, raptem wyrosła jak drzewo w tvn. I takie zachowanie.. niech lepiej idzie tam skąd przyszła.

Gość może penisy dla niej
no własnie..tym niech sie zajmie bo prace inaczej nie dostała..jak tak. Nikt jej nie znał. Niczym się nie wybiła, aktorka z niej żadna. A dziennikarka jak widac głupia..i nieprofesjonalna. Ponadto niech się zdecyduje albo gra albo robi wywiady. Bo wygląda tak jakby torowała sobie drogę znajomosciami. Albo aktorka albo dziennikarka oceniająca. Nie mozna byc po 2 stronach barykady. ALbo spiewasz albo jestes jurorem w X factor w uk. Bo jestes inaczej nieobiektywny- kosisz..konkiurencje..wypowiedziami itp. aby miec monopol na rynek muzyczny czy inny.

Gość tralalakaka
czemu gadacie nie na temat?! :O :O

Gość Pattison smierdzi wg niej
dużo! na Openerze są gwiazdy!! I żaden dziennikarz po wywiadzie ich nie obgaduje do innych! Ona dostaje orgazmu od dotyku dłoni:O ciekawe co potem mówi? że ją zgwałcili? A patison powinien jej orzygadac na wizji lub na osobnosci. Ma kontakt z osobami, z którymi inni nie mają, i widac, że sodowa woda uderzyła jej nie tylko do głowy ale i do macicy.

Gość Pattison smierdzi wg niej
to tylko celebryci w kuluarach, na salonach wiedzą, co gadała do nich na inne gwiazdy z usa, z którymi robiła wywiady.. tylko to wyciekło.. pattison smierdzi i przyszedł brudny wg niej....no ciekawe obraża jego dobre imię..cwaniara. Niech patrzy czy od niej nie śmierdzi, i czy podpaskę zmieniła. Strasznie zarozumiała. Tak szybko? Co będzie za rok? Szybko jej palma odbiła..:O

Gość Ania Bania
co by nie mówic o pattisonie wiecej zrobił od niej. W krótkim czasie. W swoim zawodzie. A ona nic. Nieznana jest z żadnej roli. Nikt ją nie kojarzy. czy to dziecko bogatych rodziców? na to wygląda. Albo łatwa panienka.

Gość Kubus W. pyta
Aniu Wędzikowska jak miło haj naj to si ju egen! hello.. co aniu/ smierdze?, ze siedzisz tak daleko? Podobno mówia, ze pattison smierdzi nie myje sie, wiesz cos o tym? znasz wszystkie sekrety:D? a inni? powiedz mi, nikt nas nie słysyz tlko 5 mln..macha reka jak to kuba widownia haha bije bravo.. hahaha powinien kuba jej przygadac palmę obciąc, bo wyrosła jej za szybko.

Gość widownia Kubusia W
we love james! dzieki tobie gwiazdy są normalne, bo ucierasz im nosa, jak im palma odbija i sodowa uderzy!:)

Gość widownia Kubusia W
ciekawe kto na openerze smierdzi! trzeba detektywa anię wędzikowską posłac!!:P

Gość widownia Kubusia W
rozumiem gwiazdeczki co nie mają gdzie..wiec tv z anką jest jedyną furtką kariery:O lub stare gwiazdy bez błysku co miały juz swoje 5 minut ale gwiazdy o ugruntowanej pozycji mają 5 programów do wyboru w usa i uk i nie muszą a teraz nie powinny z nią rozmawiac, pattisom szczególnie, biedny nic nie wie, inni aktorzy na poziomie tez nie. Etyka aktorka do czegos zobowiązuje. ponadto moze w rosji jest inna? stacja po co z anką lepiej z jakąś tamarą ze stacji zdrajstwuj rassija..bo nie oczernia!

Gość Kubba Władysław W
Ja bym jej żadnych sekretów nie wyjawił. :classic_cool: jestem na to za INTELIGENTNY. Ona za smarkata. I za głupia. PS Jeszcze by mnie obgadała do innych celebrytów będąc np na openerze; p że np mam klejące brudne ręce.

Gość Kubba Władysław W
wiem co to etyka:classic_cool: wiem co to etyka aktorska.

Gość Kubba Władysław W
Bravo Kuba, tak trzymac:) Aby się promować wystarczy być u Ciebie;) A promują się tylko debiutanci i gwiazdy u schyłku, które są, ale jakby ich nie było:) Reszta nie musi.

Gość Kubba Władysław W ide spac
a czemu prawda was boli? kiedy anke usuną z anteny? Szkaluje innych..jest żenująca Zachowuje się jak pensjonarka, której dane było rozmawiac z osobami z którymi inni nie mogą i cos jej się z głową stało.

Gość powinnoo byc ok
7.2011] 23:54 [zgłoś do usunięcia] Kubba Władysław W Ja bym jej żadnych sekretów nie wyjawił. jestem na to za INTELIGENTNY. Ona za smarkata. I za głupia. PS Jeszcze by mnie obgadała do innych celebrytów będąc np na openerze; p że np mam klejące brudne ręce. === Tak samo myślę. Jestem za Integ, a ona za smarkata:classic_cool: Chyba jesteś moją połówką:) ja też wolę chłopców jak ty:P

Gość powinnoo byc ok
bedzie wakacyjne wydanie twego programu:):P? bo zwariujemy z anką na wakacjach:O

Gość Kubba Władysław W
będzie:classic_cool: wędzika wezmę na 1 odstrzał, to ja rządze w stacji:classic_cool: nie byc na oscarach, a byc u wędzikowej..to naprawdę cos nie tak z tym światem. U gówniary z wodą sodową, a u ludzi z branży z pewną pokorą...

Gość Pattison wnerwiony
a ona zęby ma jak koń! taakie wielkieee:O i smierdzi jak koń i rży jak koń, bo śmiechem tego nazwac nie mogę