Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana Lenka

krwawienie międzymiesiączkowe a może objawa choroby?

Polecane posty

a jeżeli ja mam grzybicę pochwy ( i nie tylko bo i całego organizmu) od jakiś 5 lat a teraz mam jakieś dziwne krwawienia od 4 dni z pochwy ,co to moze oznaczać? Mam środek cyklu to fakt ale zeby takie krwawienie przez 4 dni trwało? A moze to jakaś choroba? moze cos sie dzieje cos co ma powiązanie z tą całą grzybicą?

Rozumiem, że grzybica pochwy to jest sprawa nawracjąca, ale chyba przez 5 lat próbowałaś coś z nią zrobić? :o

próbowałam nie raz ale to grzybica układowa więc "siedizba" jest w jelitach, zatem same globulki itp nie pomogą a jak sie pozbyć grzybicy ogólnoustrojowej to nie mam pojęcia

Czytałam kiedyś, że bardzo restrykcyjna dieta jest bardzo pomocna. Był nawet chyba temat o tym na zdrowiu i urodzie. A tak generalnie to chyba trzeba poszukać dobrego lekarza. Powodzenia! A krwawienia, zwłaszcza jeśli to krwawienia, a nie plamienia, skonsultuj z ginekologiem.

Gość Prinzesska27
Ja mialam 4m takie krwawienia-powodem byly hormony...

a dokładnie jakie?

dziś to juz 6 dzień tego plamienia, zaczynam się martwić:( idę do ginekologa. Może to być oznaka ciąży? Czy raczej czegoś innego?