Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teresa0512

Ciąża

Polecane posty

Witam! Około dwóch tygodni temu kochałam się z chłopakiem (stosunek przerywany). Po jakiś 12-16 godzinach wzielam tabletke 72h. Czy jest prawdopodobieństwo zaistnienia ciąży? Ostatnio bolą mnie piersi, a na dodatek dzisiaj rano miałam mdłości. Z tego co słyszałam to dwa tygodnie od zaplodnienia to za krótko na jakiekolwiek objawy. Poza tym wczoraj byłam na imprezie, więc to może kac? Test robiłam jakieś 3 dni temu - wynik negatywny, mimo to dalej sie stresuje. Może jestem przewrażliwiona, ale bardzo sie boje.

szybko wzięłaś tabletke po wiec raczej w ciąży nie bedziesz, a to duża dawka hormonów wiec piersi mogą Cie od tego boleć skoro to było 2 tyg temu to powtorz jeszcze test w najbliższych dniach i wynik juz bedzie wiarygodny

Test zrobiłam niby po 12 dniach od rzekomego zapłodnienia. Wynik podobno jest wiarygodny już po 10-14 dniach?

Gość dziewczyno stuknij
no sie tylko w głowe:/:O

Gość googleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie napisalas jak dlugie masz cykle co z choinki sie urwałas czy co? ryzyko zawsze jest trzeba bylo sie zabezpieczac a nie terz płacz i lament no tak wakacje sie zaszly :O

Mam chłopaka od ponad roku, nigdy wczesniej nie współżyłam bez zabezpieczenia. Wakacje nie mają tu nic do rzeczy. Cykl mam 30-dniowy.

Gość minitkaaaaaaaaa
a czy twoim zdaniem sa tu wrózki?:O