Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt5fww

jest tu jakiś weterynarz?

Polecane posty

Gość rt5fww

Mój pies ma złamaną kość miednicy, leży w czymś rodzaju gipsu, siusia pod siebie. Problem jest taki, że opatrunek (ten "gips) jest przemoknięty od moczu, mimo że zmieniam mu posłanie po każdym siusiu i wycieram go, włożyłam palec pod bandaże, to naprawdę mokro. Nie wiem co robić - przecież jego to pewnie swędzi? A weterynarz powiedział że "gips" musi zostać jeszcze 3 tygodnie.

Gość rt5fww
ja mam gorzej miałam raz takie ladne białe majteczki ale dostałam niespodziewanie obfitego okresu wiec zaplamione na amen. Po wypraniu plamy zrobiły się brązowe w kroku. Ale lubiłam je i nosiłam tylko po domu. No i kiedyś babcia zrobiła pranie. Moje majtki centralnie klinem na wierzchu powiesiła na 1 sznurku nad wanną. Nie było mnie wtedy w domu bo byłam na wycieczce. Pech chciał, ze wtedy przyszli jacys znajomi do rodziców i korzystai z łazienki bo w kiblu pływały pety a u nas nikt nie pali. Na 100% widzieli majtki i wiedzieli też do kogo należą, bo wiadomo ze z całego domu nosze najmniejszy rozmiar. Wstyd mi do dziś

Gość rt5fww
dobra, a teraz spadaj naprawdę potrzebuję rady - widzę że pies jest niespokojny, wierci się

Gość barbarastraiszend
moze zaloz ten watek na jakims forum dla ludzi posiadajacych psy (chyba dogmania jest) bo tu watpie zeby ktos udzielil ci sensownej odpowiedzi

Gość barbarastraiszend
w ogole jakis dziwny ten wet ze nie udzielil ci porady

Gość rt5fww
No. Nie mogę się teraz do niego dodzwonić :(