Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toskawa

Jaki macie śluz przed okresem?

Polecane posty

Gość toskawa

mam wodnisty, biały, całkowicie nie ciągnący się śluz...Nie wiem o co chodzi...byłam przed chwilką w łazience..kapie jak z kranu ;/ nie wiem co mi jest.. niedługo powinnam mieć miesiączkę..ale boję się, że mogę być w ciązy.(ale minęło dopiero 15 dni od zbliżenia z chłopakiem, ale to były tylko takie zabawy, nadal jestem nietknięta ;p). Mam powiększone i obolałe piersi, ból w dole brzucha-typowe u mnie przed okresem.Tylko że w pochwie..no mam strasznie ciasno..tak jakbym w środku cała napuchła ;/ nie wiem co się dzieje ;/. jakieś 13 dni temu wymiotowałam(nie mam pojęcia czemu ;/ wymiotowałam niczym), bolał mnie żołądek, raz bolał bardzo brzuch na dole. miałam trwającą kilka dni zgagę,.ale teraz się uspokoił żołądek.. Kurde..pomóżcie.. co może mi być? ;/ A i co myślicie o tym śluzie?;/..w ogóle się nie ciągnie..ma kolor i konsystencję zbliżoną do mleka o.O ..ja już wariuję.. A i wczoraj miałam uczucie jakby ktoś mi do wnętrzności galarety nalał - nie żartuję ;/. No i mam bardzo duży apetyt-nic tylko bym jadła ;/ przytyłam już 3 kg o.O.

Gość toskawa
dodam jeszcze, że strasznie śmierdzi za to jest całkiem smaczny :)

Gość toskawa
ej nie podszywaj się za mnie do cholery.

Gość toskawa
zbiorę go niego do salaterki i podam dzisiaj jako podwieczorek, zamiast kisielu ;)

Gość toskawa
jesteś obrzydliwa ;/