Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia&Mela

Objawy przed okresem?

Polecane posty

Gość Tosia&Mela

Martwię się..nie wiem, czy będę mieć okres czy mogę być w ciąży(15 dni temu nastąpiło zbliżenie, nie miał chłopak orgazmu, bo się bałam i nie wyszło ;p) No i moje objawy to: -opuchnięte, powiększone, bolące piersi-jak zwykle przed okresem -powiększony brzuch -na dole twardy brzuch ;p - wczoraj miałam uczucie, jakby mi ktoś nalał galarety do środka- nie żartuję -mam mnóstwo śluzu, koloru białego. Jest bardzo rzadki i nie ciągnący się. Ma barwę i konsystencję zbliżoną do mleka ;/ -wkładając palec do pochwy jest mi tam bardzo ciasno..jakby mi wszystko napuchło ;/ - w środku..może to dziwnie zabrzmi ale mam no.. takie coś.. takie odstające..no nie wiem co to jest..na środku ma taką jakby dziurkę..ale jest ona taka jakby zamknięta czy coś..A i całe te zgrubienie( czy cokolwiek to jest) jest nisko. Parę dni temu to wyczułam i nie mam pojęcia o co chodzi, wcześniej czegoś takiego chyba nie miałm(albo miałam, ale nie często tam palce wkładam ;/ ) -dwa dni po tym jak byłam z chłopakiem bolał mnie żołądek, wymiotowałam raz, miałam uczucie zgagi, co już zaczyna znikać(po 15 dniach) -mam ogromny apetyt-jak przed okresem Eh.. nie mam pojęcia co mi jest ;/. Zazwyczaj przed okresem mam bolące piersi, straszliwie bolące plecy(jakbym sobie nerki przeziębiła- ale kiedy juz okres trwa).. Najbardziej się martwię o śluz, te opuchnięcie w pochwie a i o ten..cypek o.O

Gość a ile
masz latek dziecko? 14, 15 , czy może już 16? :)