Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyśka567

pco jakie tabletki stosujecie żeby zajść w ciąże i czy komuś się udało??

Polecane posty

Gość pyśka567

tak jak w temacie

Ja wcinałam bromergon+ odchudziłam się bardzo- w ciaze zaszłam bardzo szybko. Ale na to nie ma reguły

Gość pyśka567
a ja mam metformax 500 duphaston clostilbegyt bromergon folik w którym cyklu zaszłaś myślisz ze i mi się uda po tych lekach

Ja naprawdę nie czuję się ekspertem w tej dziedzinie. Miałam wybitnie podatny na leki organizm. Zaszłam właściwie za pierwszym podejściem. Lekarzy bardzo to dziwiło- ale mieliśmy dużo szczęścia. A jakie są Twoje szanse?nie czuję się kompetentna żeby w tym temacie się wypowiadać. Tym bardziej, że ja z chorobą nie walczyłam długo

Gość pyśka567
to miałaś szczęście ja właśnie pierwszy cykl biorę i tez poczekam na szczęście tylko nie wiadomo czy do mnie się los uśmiechnie

Gość dziewczyno, ile Ty
Mi zginal okres a chcialam starac sie o dziecko... Dostalam Luteine, okres mi wywolala i zaraz potem zaszlam w ciaze... Ale nie wiem, czy Luteina miala z tym cos wspolnego :D

Staraj się nie myśleć o tym za dużo. Ja byłam przekonana, ze zajmie nam to duuuuuuużo czasu. Nie podejrzewałam ciąży nawet jak spóźniał mi się okres:)Byłam przekonana, ze znowu coś mi się przesunęło

Gość pyśka567
a masz pco??

Gość pyśka567
a masz pco??

Gość pyśka567
podnosze

brałam clostilbegyt, pregnyl stosowałam w srodku cyklu, ogólnie tez luteine i nic to nie dało, a jak przestałam brac ze względu na przedłuyenie pobytu za granicą, udało się zajsc w ciążę aha i mam pco...

brałam clostilbegyt, pregnyl stosowałam w srodku cyklu, ogólnie tez luteine i nic to nie dało, a jak przestałam brac ze względu na przedłuyenie pobytu za granicą, udało się zajsc w ciążę aha i mam pco...