Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę na rozmowe do Orseya

podpowiedzcie kobitki co jest teraz modne, jakie ciuchy

Polecane posty

Gość idę na rozmowe do Orseya

jakie zestawienia kolorów, jakie dodatki, ogólnie co jest na czasie ? :)

Gość natalllcciiaaaaa
teraz na czasie w trakcie rozmowy o pracę jest obciąganie z połykiem

Gość fjhnbfdsfsd
ja cie pierdole, co za ludzie

Modne sa mocne nasycone neonowe kolory. Połączenie pomarańczu z różem. Kolorowe marynarki: różowe, chabrowe, pomarańczowe. Luźne spodnie chinosy z zawiniętymi u dołu nogawkami w połączeniu ze szpilkami. W tym sezonie wracają do łask sukienki maxi w stylu hipisowskim. Jak sobie coś jeszcze przymone to napisze.

Gość o maj
tylko sie tak nie ubieraj! wszystko ladnie pieknie - jest to modne - ok - ale etykieta nie pozwala az tak szalec - w koncu to bardzo formalne spotkanie - rozmowa kwalifikacyjna! ubierz sie klasycznie... jedynie dolaczyc mozesz jakis maly odjechany dodatek - broszka, apaszka.. torebka albo buty... ale nie wszystko na raz!

Cześć dziewczyny,uwielbiam ZARĘ czy nie uważacie, że wystarczy się tam ubierać a będzie się modnym ?Czasem wydaje mi się że ZARA lansuje trendy Ja mam daleko do galerii czasem się wybieram a czasem zamawiam przez internet w sklepie on-line. Jeżeli coś bardzo mi się podoba a nie mam czasu pojechać to korzystam ze strony zakupynazlecenie.pl, zamówiłam tak np. różową marynarkę ZARY na której punkcie oszalałam

Gość gość
Idąc na rozmowę może wypadałoby wiedzieć, jak się nazywa firma, w której chcemy pracować?