Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miechał8920101010

Jak bajerować dziewczyny

Polecane posty

Gość Miechał8920101010

Może powiecie że jestem debilem,ciotą i jak tam jeszcze ale naprawdę miałem trudne dzieciństwo i nie miał mi kto tego wytłumaczyć,pomóc a z kolegami nie mam zamiaru rozmawiać bo wyjdę na ciotę. Więc zostajecie mi tylko wy,powiecie mówi jej komplementy itp. ale tak próbowałem i nic,a jak mi z jedną panna szło tak słabo kolega mówi dobry bajer i będzie lepiej i tu moje pytanie jaki jest ten dobry bajer...??

Gość Miechał8920101010
.

Gość Miechał8920101010
??

Gość Miechał8920101010
Nie ma tu nikogo takiego,kto by choć trochę mi to wyjaśnił...

Gość Miechał8920101010
elo...

to się ma w sobie albo i nie.... nikt ci tego nie wytłumaczy... ja niestety nie mam tego czegoś i bajerować nie potrafię :( i dałem sobie spokój z dziewczynami, unikam ich i staram się nie zwracać na nie uwagi i unikam jakiegokolwiek kontaktu z nimi :o wolę się nie kompromitować....

Gość Miechał8920101010
A możesz choć trochę rozwinąć jakieś zasady bo czytam trochę na necie i coś tam świta. np.unikać sms-ów bo one robią shit testy i co tam jeszcze możesz rozwinąć tema naprawdę mi zależy. Takie zasady...ogólne.

Gość eBee
Przestaw się na facetów :-) postawisz browara i nie musisz komplementować

Gość Miechał8920101010
Skoro ty lubisz chłopców. JA jednak zostanę mężczyzną.

Gość Miechał8920101010
Wyjadam psu z miski.

Gość Miechał8920101010
Podszywce już podziękujemy...żal To nikt nie pomoże,nie ma tu żadnego goście który może rozwinąć temat,powiedzieć coś jak bajerować,coś o shit testach itp.

Gość ewererer
postaw piwo, w obecnych czasach masz sex za piwo

Gość Mems
Jestem dziewczyną, ale może będę mogła Tobie pomóc :) Po pierwsze: nie narzucaj się. Dziewczyny nie lubią czuć się osaczone. 2) Staraj się zaskoczyć dziewczynę jakimiś oryginalnymi zainteresowaniami. 3) Przepuszczaj dziewczynę w drzwiach, odsuwaj krzesło, itp. 4) Komplementy rozdawaj z umiarem. 5) Często żartuj, albo się z nią drocz. Tylko przy tym droczeniu, to uważaj, bo niektóre dziewczyny są nadwrażliwe. Jeżeli chodzi o wyuczenie się jakichś gestów (chociaż nie wiem, czy to możliwe), to wejdź na google i poszukaj artykułów dotyczących mowy ciała. A! I jeszcze jedno. Żaden flirt nie będzie skuteczny, jeżeli nie będziesz o siebie dbał. Używaj dezodorantów, perfum i wody do golenia. Tylko ostrożnie! Chyba nie chcesz capić na kilometr. No i trzeba dbać o dłonie, dziewczyny zwracają na to uwagę (trzeba mieć czyste i krótkie paznokcie). Powodzenia :)

Gość Mems
chciałam powiedzieć wody po goleniu :P

Gość Miechał8920101010
Widzę że chociaż 1 osoba pomogła a mam jeszcze pytanko,mianowicie czy dziewczyny często robią shit testy...??,ale tak poważnie bo z tego co czytam to tak...

Gość gość
to tak jak pali umów sie z niom na fajke a jak nie pali to daj jej chujea w zeby i ytle