Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieter mirek

Ile macie pieniedzy na koncie?

Polecane posty

Gość 6 w lotka
biedne śmiecie :D

Gość :)))mmmmmmmmmmm
nie pouczam, tylko denerwuje mnie gdy dorośli robią błędy ortograficzne, nie mam zamiaru Cię tutaj obrażać

Gość niekochany facet
a pracowałem 20 lat, i nie sądzę aby to były duże pieniądze - dużo więcej straciłem

Gość To może jaaaa
nie wiem dokładnie coś około- jak masz oprocentowana lokate i w jakim banku?

Gość lokówkaaaaa
ja nie mam nawet konta..:( a co dopiero kase miec

Gość twoje oczy są niebieskie
na ror 4000 zł na oszczędnościowym jakieś 1600 zł

Gość dziewczynaaataka
a jak to kasa? to na dzisiejsze warunki ot tylko takie bezpieczne pieniądze. Potrzebowałam około 5 lat, bardzo cięzkiej pracy, w piątek, świątek i niedzielę po 15 godzin pracy, żeby ją zarobić. Rozczaruję cię, ale to nie z burdelu. Teraz dopiero zamierzam zbić fortunę, ale ja od zawsze chciałam mieć tyle kasy, by na wiele sobie pozwolić, choć tak z niej nie korzystam, a raczej dokładam do niej co rusz coś jeszcze.

Gość nie wiem dokładnie coś około
sporą kase dostałam od rodziców ,potem z męzem wybudowaliśmy dom,mamy rodzinny biznes ale nie jakies wielkie Bóg wie co -aby normalnie zyc .Ot i wszystko

Gość niekochany facet
dlaczego piszę coś około - to proste - żona była wczoraj na zakupach, więc stan konta może różnić się o około 4-7 tys. a w piątek było 317 z groszami

lokata w PKO na rok ale mąż po 3 miesiącach juz stwierdził ,że to badziew nie znam sie na tym ale i też sie nie napinam aby na siłę coś zarobić ...zobaczymy

Gość 25latekk
dziewczynaaataka-wiesz biorac pod uwage zarobki w polsce to z 85% polakow by ci zazdroscilo a na forum 99%

Gość dziewczynaaataka
ty Martva jesteś załosna. Milion to nie jest wcale mega wielka kwota. No, ale jak ty masz 5 złotych na koncie, to oczywiście milion to kwota nie do pomyslenia.

Gość To może jaaaa
no widzisz, mam podobna kwote na lokacie w mbanku i wydaje mi sie,ze to slabe oprocentowanie, wiec chyba pomysle nad zmiana banku;)

Gość niekochany facet
Martva- do mie pijesz - jeżeli tak, to zły adres

Na komórce 0zł W banku nie napiszę, bo wtedy stracę szansę(i tak nikłą) na poznanie tu miłej koleżanki ;] hiehie

Gość niekochany facet
daj sobie spokój z mbankiem

Gość dziewczynaaataka
pewnie zazdrosciliby, ale z pewnością nie chcieliby tak cięzko pracować jak ja. Teraz już się tym nie zajmuje, bo się wypaliłam i kosztowała to wiele nerwów. Obecnie zamierzam wydac ksiązkę, a na jej podstawie chce, aby ktoś nakręcił film. Jesli wszystko się uda, to będzie hit.

oj cos mi sie wydaje ze faktycznie ci milionerzy ściemniają :) Ale fakt ze my całe życie z mężem pracujemy od rana do nocy :O Az czasami sie rzygać chce :O w tym roku powiedziałam dość !!!Zabijąc sie za kasą ? mamy na chleb a teraz trzeba coś dzieciom pokazac -dlatego jedziemy w góry w sierpniu .Postanowiłam i zdania nie zmienie .Pieniądz to rzecz nabyta -dziś jest jutro go można głupio stracić .A w końcu dzieci tez powinny troche czasu z nami spędzic .

my mamy ok 100 tys na lokacie z mezem ale nie mamy wlasnego m wiec teraz to bogaty to jest ten kto ma wlasne mieszkanie i nie splaca kredytu

Martva - wspaniały wynik, oby tak dalej ;p to moze jaaaa - tez mam tam konto i też myślę o zmianie bo .. tam nic nigdy nie urośnie, a po ostatnich zmianach w banku... eh.

Gość :)))mmmmmmmmmmm
jennifer8787*** nauczyć się pisowni w języku polskim

Gość lolll
3900

Gość To może jaaaa
no wlasnie chyba dam sobie spokoj z mbankiem dziewczynaaataka- w Polsce sie tyle dorobilas, czy gdzie? Jakies plany w zwiazku z ta kasa amsz?

Gość To może jaaaa
Kamil21 Kamil21@tlen.pl'; Martva - wspaniały wynik, oby tak dalej ;p to moze jaaaa - tez mam tam konto i też myślę o zmianie bo .. tam nic nigdy nie urośnie, a po ostatnich zmianach w banku... eh. Szkoda gadac, zaczyna sie.. tu oplata, tam oplata... A mialo byc za free... Ludzie zaczynaja rezygnowac z tego banku. A na lokacie? Daj spokoj, prawie nic nie rosnie:( Tyle teraz,jaki bank wybrac...

Gość dziewczynaaataka
tak, zarobiłam to w Polsce, pracując w domu, więc ten plus, że mogłam to robić z maseczką na twarzy albo i w łóżku. Z kasą nic nie planuję robić, czasem coś inwestuję, ale najlepsze i najspokojniejsze wyjście to lokata wysokooprocentowana, bo z tego m-cznie mam tez niezłe wynagrodzenie dodatkowe. Miałam trochę więcej niż te 1,5 mln, ale kilkaset wsadziłam w monety kolekcjonerskie.

to moze jaaa - nie koniecznie musi być bank ;] dziewczynaaataka - imponująca kwota ;]