Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaCzekolada

Brak ochoty na sex

Polecane posty

Gość CzarnaCzekolada

Witam... Mam takie pytanko. Czy któraś z pań miała kiedyś podobny problem? Otóż mam 25lat. Od 3 lat jestem mężatka ale od kilku miesięcy wogóle nie odczuwam ochoty na sex. Wręcz przeciwnie. Mój mąż zaczyna mi przeszkadzac. Jego obecność, dotyk a nawet zapach. Kocham go i nie chce żeby tak było bo to dla niego trudne. Ja też nie najlepiej się z tym czuje. Iść do lekarza? Jesli taak to jakiego? Prosze doradzcie mi cos. Pozdrawiam.

Gość taka_jedna_
sprobujcie od siebie odpoczac na jakis czas zatesknisz za nim i wszystko bedzie ok

ja jestem prwie 8 lat ze swiom też nie mam ochoty u mnie tj kwestia wyglądu tak sądze jak sobie pomyślęże tu fałdka tu rozstęp itp to od razu go "odpycham"

Gość CzarnaCzekolada
Mój mąz od miesiaca jest za granica. Byl tydzien na urlopie ale nawet buziaka nie mialam ochoty mu dac. Nie mam kompleksow. Nawet po ciazy mam fajna figure a tabletek nigdy nie bralam.

Gość CzarnaCzekolada
I dodam ze ten problem jest od marca i tez myslalam ze jak wroci to bedzie ok, ale nie....

Gość HahaHa....
Moze on jest kiepski w łozku?????

Gość onnnnn
Zabaw sie z kobieta

Gość CzarnaCzekolada
Z kobietą...? A fuuuuu...... Brzydzi mnie to. Już wole nie bzykać sie do konca zycia! Ale dziekuje za rade