Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
magda31

Mój mąż to leń !!!

Polecane posty

Mam za sobą 1 nie udany związek z którego mam 12 córkę . Obecnie jestem mężatka od 2 lat i mam 2 córeczkę . Chodzi o to że jak się urodziła julka to ja przestałam pracować i zajęłam się domem tylko że sytuacja się zmieniła bo się przeprowadziliśmy do większego mieszkania i mamy więcej miejsca i więcej sprzatania . Chodzi tez o to że mój mąż więcej czasu spędza z laptopem niż z własną córką ... Moja chrześniaczka powiedziała że mój mąż ma julke tylko po to żeby się popisywać przed znajomymi i rodziną ,,, to może trochę jest w tym prawdy bo jak jest np. przyjęcie to zajmuje się nią i mi jest trochę łatwiej a że jeszcze ona ciągnie do niego , a jak goście pójdą to julka przestaje istnieć dla niego siada i patrzy się w ten laptop aż do późnego wieczora i nawet mi nie pomorze posprzątać (czasami) i ona to widzi bo jest bardzo pracowita i lubi zajmować się dziećmi więc czasami zostaje i mi pomaga . Chciałabym żeby mój mąż więcej spędzał czasu z julka i ze mną ... żeby mi pomagał !!! PROSZĘ POMÓŻCIE !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować