Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana!

mam 50 lat on 28

Polecane posty

Gość zakochana!

Juz bylam tu z tym tematem pół roku temu...to jest bardzo trudne dla mnie, ale teraz jestem coraz bardziej przekonana, że to n8ie był bląd! On jest cudowny!!!!! ma 28 lat i 199 wzrostu. Jest piękny, mądry i wrazliwy.... Ja...

Gość KFC
A Ty masz 50lat? sorry ale pewnie wyglądacie jak matka z synem! w lóżku tez jest wam dobrze??? chyba bym sie brzydzil.........

Gość zakochana!
Nie wygladamy, jak matka z synem... a sex jest OBŁĘDNY!!!!! Jestesmy ze sobą już ponad rok i jest coraz lepiej....

nie oceniam bo sama nie wiem co mnie czeka w wieku 50-u lat :) wszystkiego dobrego :)

Gość A Co Wy Na To???
Ja mam 30 a on 45.

Gość miałem starsza o 11lat
i jest to epizod który wspominam z radościa

Gość zakochana!
Boję się że to i tak potrwa tylko chwilę... a i tak to cudowne... moze warto żyć dla takich pięknych kilku chwil...? A może nie warto burzyć życia.. (może trochę już nudnego) A naprawdę jestem zmęczona już ciągłymi "atrakcjami" w moim życiu .porwanie byłego męża, postrzelenie Ojca i jego bankructwo, drugi ślub i kolejne ...nie wiadomo co..? on prostytutki... potem terapie.. mialam nadzieje.. i nic! teraz to moja kolezanka... itd.. sexromans z jednym z najbogatszych polakow... mielismy jachty, hotele, konie,, samochody, udzialy w warcie... milioner niemiecki JOSEF blagal mnie o rękę. Byłam posądzana o lesbijstwo z własną siostrą. Oszukał mnie mój brat milioner!!!! Trudno mi dzisiaj gotować kluski i uważać że zlapalam Boga za nogi.... Ale może też tak być że, Bogiem jest miłość.... i nie ma nic większego, czy lepszego, na tym Swiecie....i czuję że tak jest właśnie... Jak uważacie?

Gość zakochana!
DO HOPSIA SIA! Dziękuję ze nie oceniasz..... ALE OCEŃ PROSZĘ!!!!! Po to tu piszę, przecież.... :-)

Gość zakochana!
może nie o ocenę chodzi... raczej o zdanie... poradę....

jeśli takie życie czekałoby na mnie gdy będę miała 50 siątke to super ja też jestem wolna i popieram

Gość zakochana!
do weronthika. takie życie właśnie na ciebie czeka... ale to wcale nie takie fajne jest.... no chyba że ostatni rok! :-0 ale i tak w trakcie rozwód z 2 gim mężem. to nigdy fajne nie jest...

Gość zakochana!
ale majac nadzieję że bedzie juz tylko dobrze.... (a jest cudownie!!!!!!) tego ci zyczę! Kuba jest najlepszy na swiecie! i mnie chce.... jest piękny i bystry! tylko kiedy zauważy że ja jestem stara?

a dlaczego KAŻDY mężczyzna chętnie byłby z kobietą która mogłaby być jego córką ? natomiast kobiety są inne ,dzwigają swój ciemiężny krzyż

Gość zakochana!
ale jestesmy ze soba juz ponad rok... mój maz juz wie. ja juz Rafala (prostytutki itd) też nie chcę....on od listopada jest z moją "przyjaciółką". A Kuba jest cudownyyyy! nie tylko w łóżku... jestem ... właśnie.... GDZIE JA JESTEM?

weronthika natura :D wcale sie nie dziwie męzczyznom, natomiast tym młodym siksom tak:P ale jako kobieta nie chciałabym byc z takim młokosem:O

Gość zakochana!
DO ENFANT TERIBLE Chciałbyś... gdyby to byl ktoś, kto patrzył by na ciebie z uwialbieniem, bylby piękny pod każdym względem i wyglądał jak twoja najpiękniejsza (nie posiadana) córka...

Gość zakochana!
a do tego... każda chwila znim coś buduje.... jest mądry i duuuużo wie... no właśnie, to są te moje wątpliwości... ... nie zasłużyłam....?

Gość hiena/a
to może jeszcze podaj nazwiska bo jak ktoś cie zna to skojarzy i po tym co napisalaś, więc albo masz cos z głową albo jesteś po prostu głupia.

zakochana! nie chcialabym byc dojrzała kobietą , miec meza i szukac uwielbienia w ramionach jakiegs szczyla , tylko dlatego ze jestem niespełniona w małzenstwie i nigdy nie zaznałam dobrego seksu:O

Gość 51
Nieźle sobie dałaś czadu w zyciu a związek z kims kto mógłby byc twoim synem źle rokuje, ale coż...

Gość zakochana!
nie chcecie rozmawiać? trudno... Kubuś już poszedł do sypialni , a ja tu jeszcze chciałam usłyszeć co radzicie...?

Gość jest absolwentką od 2 lat
Kubuś na pewno za 10 lat będzie tak samo mocno zakochany w 60 letniej pani :)

Gość zakochana!
nie do końca to ja dalam.... tak się ukladalo... no wlasnie! a teraz ten cudny facet mowi ze kocha.... wiem ze brzmię jak kretynka... ale on to mowi juz ponad rok codziennie...

Gość zakochana!
no wlasnie!!!!! w 60cio letniej pani.... no wlasnie! dla tego umieram ze strachu!!!! pierwszy raz w moim życiu.... wcześniej jeżdziłam w wyscigach, walczyłam z komuną, jeżdziłam na syberię, malowałam, robiłam pokazy mody itd... pierwszy raz BOJĘ SIĘ!

Gość zakochana!
DO VIKTOR Czyli znowu zaufać losowi.... do tej pory nieżle mi nabrużdził...

Jesteś pewnie daleko od Boga to musisz sobie radzić sama, kreujesz w większym lub mniejszym stopniu zbiegi okoliczności i tyle...