Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaijeszcze raz ja

z czym iść do urzędu pracy

Polecane posty

Gość jajaijeszcze raz ja

Hej jutro po raz pierwszy idę do urzędu pracy (w sumie nie licze ze mi znajdą pracę ale chcę mieć ubezpieczenie) mam do was parę pytań: 1.Z czym tam iść chodzi mi o to ze wszystkie świadectwa dyplomy się zabiera ze sobą tak?? 2.jak to mniej wiecej wyglada ze Cię rejestrują pytają o coś? 3.czego nie można zapomnieć? 4.Gdzie się od razu kierować 5.są jakieś kruczki itp o ktorych powinnam wiedzieć 6.czuję się zestresowana,czy będą mnie niemiło traktować??

Gość jajaijeszcze raz ja
ma ktos doswiadczenie z UP?

Gość cklklklsd;
a) dowód osobisty. b) dyplom, świadectwo ukończenia szkoły lub inny dokument poświadczający ukończenie szkoły wyższej, c) świadectwa pracy oraz inne dokumenty niezbędne do ustalenia jej uprawnień, d) dokument o przeciwwskazaniach do wykonywania określonych prac, jeżeli taki dokument posiada, e) osoba niepełnosprawna, oprócz dokumentów, o których mowa w pkt 2 przedkłada dokument potwierdzający stopień niepełnosprawności. f) NIP (do wzglądu decyzja Urzędu Skarbowego) g) dokumenty potwierdzające uprawnienia zawodowe (np. legitymacja czeladnicza) h) właściciel gospodarstwa rolnego - zaświadczenie z urzedu gminy o ilości ha przeliczeniowych lub aktualny nakaz płatniczy, akt notarialny) i) w przypadku osób rejestrujących się po zakończonej działalności gospodarczej: - decyzja z urzędu gminy o wyrejestrowaniu z ewidencji działalności gospodarczej - zaświadczenie z ZUS za jaki okres były opłacone składki na uzepieczenie społeczne i Fundusz Pracy (jaka była podstawa wymiaru składek) j) w przypadku osób rejestrujących się po utracie renty inwalidzkiej - decyzja lub zaświadczenie z ZUS o okresie pobierania renty unwalidzkiej k) w przypadku osób rejestrujących się po zasiłku chorobowym, macierzyński lub zasiłku rehabilitacyjnego - dedcyzja lub odpowiednie zaświadczenie z ZUS o okresie pobierania świadczenia i podstawy wymiaru zasiłku.

Gość Paulinka16453
Nie mogę w to uwierzyć...na [http://poznajdate.com] kolejny raz mam tę samą datę śmierci... Cy to jest prawda? Czy na świecie istnieje system paranormalny...tyle się o tym ostatnio słyszy ...

Gość cklklklsd;
Najpierw idziesz do okienka po numerek . Później stajesz w kolejce do rejestracji . Będą cie traktować " z góry " , ale się nie przejmuj . Nie będą cię pytali o jakieś sprawy o których byś nie wiedziała .