Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawracaczka

całowałam się z gejem...

Polecane posty

Gość nawracaczka

Hej jak jak w temacie... zaprzyjaźniłam się z kolesiem, wiedziałam że jest gejem, gadaliśmy o wszystkim, również o jego partnerach... byliśmy wobec siebie bardzo szczerzy dlatego też bardzo szybko się zaprzyjaźniliśmy. Mój chłopak tego nie popierał... na ostatniej imprezie jedząc paluszki sobie ust, on mnie pocałował przy swoim chłopaku... była w szoku ale uznałam to za zabawę po pijaku... potem wracaliśmy taksówką i wtedy kiedy miał już wysiadać zaczął mnie całować i dotykać bardzo namiętnie, nawet mój chłopak nie jest tak namiętny, ja też go dotykałam. To było szaleństwo. Teraz wyrzuty sumienia nie dają mi spokoju. jest mnóstwo myśli: 1. czy mam powiedzieć chłopakowi 2. czy to znaczy, że on nie jest gejem i możemy być razem? 3. czy mój chłopak zgodzi się na taki trójkąt ? czy jeżeli by doszło do trójkąta on zajmie się moim chłopakiem czy mną? 4. czy mam rzucić wszystko i zostać lesbijką? 5. czy mieliście podobne przygody? proszę o poradę bo nie wiem co mam robić :(

Facet jest Bi ,Koniec- reszte rozpatruj sama , nikt nie jest twoim sumieniem , ani anusem twojego faceta.

Gość Wczoraj byłem u dominy
Wiekszość gejów jest bi