Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProffesionalDreamer

chcę mieć kochanka.

Polecane posty

nie przeprowadzalam rozmowy,dowiedzialam sie przypadkowo jakie ma podejscie-dowiedzialam sie o planowanej zdradzie,a wlasciwie zdradzie bo spotykal sie z inną.....a przespac sie planowali ze sobą wlasnie po naszym slubie

Ty się powinnaś cieszyć, że do tego ślubu nie doszło, a nie teraz rozpaczać ;) Wiem, że Ci źle, ale sama pomyśl, naprawdę bardzo dobrze się stało :)

Gość igtam
ProffesionalDreamer cos tu wrzucasz trochę wydumany temat. Nie wierze ze facet od razu przed ślubem się przyznał ze chce mieć kochankę i ze się prześpi z nią po waszym ślubie.

Gość niezaspokojona koteczka
ja się zgadzam z tym co napisała Kasandra ,ciesz się dziewczyno ,że tak się skończyło uszy do góry ,będzie dobrze ;) tak jak ktoś tu napisał ,sprawiasz wrażanie miłej osoby więc samotność ci raczej nie grozi ;) w ogóle bardzo ładna dziewczyna z ciebie ;)

no właśnie od dwóch dni nic nie jadałam :classic_cool::D zrobim coś z tym czy na jakieś przymusowej diecie jestem ?:D

jestem już po jednym szybkim posiłku ,wolałabym bardziej treściwe danie :classic_cool:

Gość W podobnej sytuacji
Ja miałem po podobnie ponad rok temu. Ale nie martw się. Na samym początku miałem niezłego doła ale jak mówią czas leczy rany.I teraz z perspektywy czasu niczego nie żałuję. Pozdrawiam

Gość igtam
my tu gadu gadu a Koteczka od rana nie miała nic ciepłego w ustach;)

Gość igtam
kasandra nie przedrzeźniaj mnie ;)

dreamer, jezeli to nie jest prowo, i wymyslona historia, to az mi sie buzia ze zdziwienia otwiera na jakiego totalnego debila trafilas, i ze nie bylo nic ''widac'' wczesniej :-O :-O Ale lepiej teraz niz pozniej... Jezeli chcesz miec tylko kogos do zabaw w lozko, to pewnie, czemu nie, tylko nie ''poprawiaj'' sobie humoru kims, kto jest w zwiazku, albo po slubie...

Gość Książe Roztocki
a czego oczekujesz od kochanka ?

Gość igtam
kasandra nie sadzisz ze ta Professional co tu na ściemniała z tym mężem i jego kochanka? ;)

Gość igtam
dobrze Ci się kojarzy i podoba mi się Twój sposób myślenia;)

może to jest i prowo, a może i nie, różne rzeczy mnie i moich znajomych spotykały, więc gdyby to była prawda, to bym się nie zdziwiła ;) tylko tyle, że znając kogoś tyle lat to akurat chęć do bliskich kontaktów z innymi kobietami powinno się już wyłapać ... chociaż powinna się zapalić czerwona lampka ostrzegawacza ;)

Gość igtam
Kasandra z tego co pokazałaś na Kafe jesteś atrakcyjna i fajna laska:) czemu tu zawsze tyle godzin przesiadujesz?

przesiaduję w godzinach pracy czyli do około 16, wieczorami rzadko, akurat wczoraj wieczorem byłam :)

Gość Zdzichu Kajdanowicz
Racja ES EM

Gość igtam
z tego co czytałem myślałem ze nie pracujesz;) ale jeśli jesteś w pracy to oczywiście zrozumiałe i uzasadnione ze tu " siedzisz" ;)

Gość igtam
Kasandra:)) czy Ty dziś tez od rana nie miałaś nic ciepłego..;)

pracuję w domu, ale mam raczej określone godziny pracy i praca związana jest ściśle z komputerem, więcej szczegółów nie podaję i proszę bez skojarzeń z erotyką :P

Gość igtam
ja skojarzenia z erotyka......ależ skąd:) pomyślałem tylko o ciepłych parówkach;) Kass ale podoba mi się Twój sposób myślenia;)

ten temat to nie jest prowokacja. w dupie mam,nie szukam zadnego kochanka,w dupie mam facetow. zaden mnie szybko nie dotknie, nie pozwole sie nikomu zblizyc zeby znowu pozniej przezywac taki koszmar i upokorzenie:/

na razie jesteś rozchwiana emocjonalnie ,więc tak jak ci tu niektórzy radzili ,zajmij się sobą i zacznij żyć:)