Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwe

poniedziałkowy dooooł

Polecane posty

Gość uwe

i taak......łikend w deszczu, poniedziałek też deszcz i znów tydzień od poniedziałku. Też tak macie ?, jak zasypać ?

Gość zgaga.
ale że co też tak mamy? łikend :)

Gość aj waj
łączę się w bólu z autorem. nie dosyć, że w robocie,to za oknem taka gruźlica

Gość i to jest twój zdołowany
poniedziałek?? a co powiesz na to ze właśnie stoję pzred dylematem: wyprowadzić się z domu rodziców czy pójśc na studia i dalej być gnębioną psychicznie; ponad to zerwał zę mną kochanek, wybrał swietny moment, i zrobił to przez telefon... QRWA MAC, ŻYĆ SIĘ NIE CHCE

Gość zgaga.
nie biadolić!!!! :) jutro pogoda się poprawia.

Gość uwe
no tak trochę z tym dołem.... po prostu jakoś tak inaczej. Ale nic to trzeba się brać za siebie )))))

Gość uwe
zgaga ...... "łikend" - oj tam, po prostu lubię tak przekrecać )) słowa

Gość uwe
do: i to jest twój zdołowany nie prowokuj bo u mnie tak się właśnie w piątek zaczeło. Przyjść miała i nie przyszła... no i co, trudno się mówi, trochę boli, no ale w garść trzeba.. A tu poniedziałek, deszcz i wogóle...

Gość a ja mam gorzej
jak w niku :((

Gość uwe
i już lepiej, chyba.... poczytałem inne wątki i widzę że ludzie mają większe doły,.... pragnienia i rozterki. ps. a pogoda w Kielcach dopiero w piątek ((((((

Gość uwe
i u mnie też zaświeciło na chwilę... , fajnie, fajnie. A swoją drogą jak niewiele trzeba żeby poprawić humor i zasypać trochę tego doła ))))

Gość asiekkkkkkkkkkkkkk
ja tez ma doła poniedzialkowego i wakacyjnego nie chce mi sie w pracy siedziec wszystko mnie wkurza buuuuuuuu i ta pogoda

Gość uwe
asiekkkkkkkkkkkkkk no czasami tak jest, .... na pocieszenie to z reguły tylko pn takie są -a ten tym bardziej - hoojowa pogoda + spieprzona impreza lub jej brak w sobotę ,.... ale jest ktoś na grugim końcu pl kto przeczyta lub napisze coś na kafe i już jest fajniej )))) dużego i ciepłego słoneczka Ci życzę

Ja tam lubię taką pogodę ;) Szczególnie jak mogę siedzieć w domu, ale dzisiaj z samego rana obowiązki wzywały Włącz sobie dobry film albo weź ksiażkę, zaparz herbatę i jazda :classic_cool:

Gość uwe
Szopenowa " dobry film albo weź ksiażkę, zaparz herbatę i jazda" no weż... taki hardkor mi polecasz, nie wiem czy po nim wyrobię )))) już leci na uszy fajny house, a z używek to tylko kawa. Slońce wróć ))))))) pozdrówka...