Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam! Właśnie rozpoczęłam 18 tc, od 3 dni dokuczają mi skurcze. Mam problem z założeniem skarpetek, bo nie mogę się zgiąć, nie mogę się do końca rozprostować bo coś mnie ciągnie w dole brzucha, i tak chodzę od 3 dni zgięta prawie w pół, już nie mówiąc o tym, że po oddaniu moczu wracam z łazienki dosłownie pod kątem 90 stopni. Nie chce panikować, ale jest to ciężkie, 2 ciąże już poroniłam, w tej ciąży w 12 i 14 tygodniu byłam już kilka dni w szpitalu ze skurczami z tym, że każde były inne, niby wszystko jest ok, ale cały czas się martwię. Pojechałabym do szpitala, ale nie chcę wyjść na histeryczkę, która co 2 tygodnie przyjeżdża z bólami podbrzusza. Czy któraś z Was miała coś podobnego?

Gość na moim w 2009
jedz do szpitala. masz prawo panikowac po wczesnijeszych niepowodzeniach. trzymam kciuki

Gość Katarinananana
ja miała skurcze w 21tc. Pojechałam do szpitala dali mi nospe, magnez i luteine i wypuścili po 3dniach. W 30tc wylądowałam kolejny raz tym razem na dłużej bo aż do 37tc. Szyjka o dł.8mm (32tc) fenoterol, a później już tylko tokoliza dożylna. Koniec końców miałam indukowany poród bo mały nie chciał wyjść. Także jedź do szpitala - zdrowie dziecka najważniejsze. A jak wezmą Cię za panikare to ich olej poprostu.

to co opisujesz to nie jest panikowanie, takie bóle nie są normalne. musisz jechać do lekarza albo od razu do szpitala