Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helga33333

Stare dziady z młodymi laskami

Polecane posty

Gość helga33333

Czy tylko ja tak mam że mnie to brzydzi? Widzę coś takiego: http://www.se.pl/multimedia/galeria/64424/122727/krzysztof-pieczynski-znalaz-miosc-na-trawie/ i aż mnie skręca :/ Jak można być z facetem w wieku swojego ojca, okropność :/ A te młode zdziry polecą na każdego znanego i bogatego, choćby śmierdział, miał wszy i się rozpadał :/ A jak się przyczepi jakiś zwykły 50-latek to wyśmiewają się z niego że ma czelność je podrywać... :/

Gość leżę tu leżeć chcę
Też mnie to brzydzi :o Zaraz pewnie zleci się stado obrończyń takich związków i nas zakrzyczą :D

Gość jghygyfgtf
wlasnie tez sie dziwie:o ostatnio musialam przywittac sie ze starszym wujkiem i az mnie odepchnelo:o ble

Gość zgadza się ...
" te młode zdziry polecą na każdego znanego i bogatego, choćby śmierdział, miał wszy i się rozpadał :/ A jak się przyczepi jakiś zwykły 50-latek to wyśmiewają się z niego że ma czelność je podrywać... :/" no bo jak by nie było ma kase ...

Gość jghygyfgtf
przywitanie polegalo na podaniu reki ale starsi ludzie dziwnie pachna:o wiec nie wiem co te laski kusi

te młode szmaciury zrobią wszystko za kasę. Żeby tylko miec łatwo zarobione pieniądze na kosmetyki i ciuchy. Brak moralnosci!

Gość ano prawda
jejku a co ci to przeszkadza, każdy jest z kim chce,jego prawo, pozatym gdyby taki dziadek nie chcial plastikowej mlodszej lalki to by z nia nie był ,proste a zkąd wiesz jak jest, pewnie jest świadomy tego że paniusia leci na kasę ale dla niego kasa nie jest tak wazna jak przezycia,ekscesy,adrenalinka,kopniak...... po co komu załujesz? a pozatym myslę że jesteś facetem w wieku ok 50 tki i bez kasy

Gość Garbata Biedronka
jeśli tym starym dziadem jest książe Albert2, to czemu nie, ma 53 lata, a jego młoda dupka 33 latka.