Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DobraSynowa

PROBLEM-Mój facet a jego rodzina i nasze dziecko :(

Polecane posty

Gość DobraSynowa

Jestem zagubiona. Mój mąż z ktorym mamy 3 letnia corkę,nie utrzymuje kontktow z rodziną.. Oni nie wiedzieli ze mają wnuczke i synową.Jakis czas temy spotkalam się sam na sam z kobietą ktora do mnie pisala ,i okazalo sie ze to matka meza,. Rozmowa byla spokojna, porosila o kontakty ze mną i wnuczka jeślii syn nie chce z nimi poprawy relacji to chociaz abym jej nie odbieralm wnuczki, bo ona o niej nie wiedziała. Gdy to powiezialam męzowi to wpadl; w furie, szał, wsiceikosc, jeszcze go takiego wkurzonego nie widziałam, wrzeszczał że jego corka nie bedzie miec zadnych kontaktow jego rodziną, po jego trupie... Wczoraj jego matka do mnie napisala na gg czy moge z małą sie spotkac z nią i jej mężem w czwartek w parku. Mezowi nic nie powiedzialam bo by sie wkurzył,On zawsze byl niebywale spokojny i wyciszony, ale ten temat dziala na niego jak płachta na byka. Ja bym chciala się z nimi zobaczyc po raz kolejny, mała polubiła babcie, ale wiem ,ze nie wypada tak w ukryciu przed mężem sie spotykac z jego rodzicami, a on wyraźnie podkreslił ze nie wyraza zgody aby jego dziekco widywalo sie z nimi,. Wiem ze robie źle ze sie z nimi juz kilkarazy widzialam , zataiłam przed moim te sportkania, ale co temu winne dziecko aby jej dziadkow odbierac??

Gość nuuudy w weekend
z jakiego powodu mąż nie chce utrzymywać kontaktu z rodzicami? Co zaszło między nimi>?

Gość DobraSynowa
jednym słowem okresla to : Konflikt charakterow i tyle z jego tłumaczen,,

Gość DobraSynowa
Dziecko nam nie przeszkadza w rozmowach bo mała sobie zazwyczaj biega sama dalej gdziec na placu zabaw lub w piaskownicy sie bawi Tesciowa mowiła ze dwie strony zawiniły duzo,zawsze były problemy z proozumieniem sie nawzajem, lecz oni wyciagaja reke, chcą odnowic relacje a on nie chce

Gość no i jak poszło
No to musiało być grubo jak do tej pory spokojny mąż wpadł w taką furię.Jak dla mnie to jesteś nielojalna w stosunku do męża.Skoro kategorycznie zabronił ci kontaktów z jego rodzina to powinnaś to uszanować.Widocznie stało się coś takiego,że nawet Tobie nie jest w stanie o tym powiedzieć.

Gość no i jak poszło
A nie pomyślałaś o tym,że mała może się wygadać tatusiowi,że widziała się z babcią?Czy wiesz jak to się może skończyć dla Was?Dla niego to może być jakbyś go zdradziła.

Gość DobraSynowa
bardzo sie tego obawiam ze jak przyjde z mała z ukrytego spotkania ona wypapla to jemu a wtedy..... az strach sie bac, tak źe i tak źle, Maz ma swoje żale i ukryte jakies sekrety rodzinne, nie chce zbytnio o tym mowic, ok niech nie mowi jesli ma z tym trudnosci, no ale dlaczego dziecko ktore nie jest w to zamieszane ma ciepiec????

Gość no i jak poszło
a skąd wiesz czy wasze dziecko w przyszłości nie będzie cierpieć przez dziadków?Twój mąż ma tą wiedzę i może dlatego nie chce mieć tych kontaktów z rodziną.

Gość dddssds
uwazam ze twoj facet gruubo przesadza

Gość na twoim miejscu posłuchałabym
męża....dla twojego dobra ale oprócz tego wycisnęła z niego o co chodzi.... przecież takie coś jest bez sensu, jeśli nie wiadomo o co chodzi :o

Gość koijoi
sorry, ale skoro jestescie malzenstwem, tworzycie rodzine, to czas usiasc i powaznie porozmawiac. Niech maz przestanie zachowywac sie jak furiat i powie, dlaczego jego corka ma cierpiec i nie miec kontaktow z dziadkami. Jesli nie wytlumaczy tego logicznie, to nie ma prawa zabraniac ich kontaktow.

Gość jestes coollllll
CO ZA JEDZA Z CIEBIE TY ZE SWOJA MATKA GADASZ ;A TWOJ MAZ NIE MA MATKI PRZEZ CIEBIE ;NIE EJSTES ZGODNA; JEDZA Z CIUEBIE ODERWALAS GOP OD SWOJJE RODZINY;WIEDZ ZE ZONA TO NIE RODZINA;ZON TAKICH JAK TY MOZE MIEC DUZO!!!

Gość 5rfffgg
facet przegina tez tak uwazam

Facet tylko sieje panikę i zamęt, zamiast siąść spokojnie i porozmawiać o co jemu tak naprawdę chodzi.

Gość DobraSynowa
Dzisiaj z rana zanim wyszedł do pracy mowie do męza:Przedstaw mi konkretne powody, podaj jakies sensowne argumenty dlaczego twoja córka a ich wnuczka (co nie da sie ukryc)nie ma prawa miec z dziadkami kontaktow. Jego "alibi" było takie że on nie utrzymuje kontaktow z rodzicami, nie chce z nimi utrzymywac, i sie widywac, i w związku z tym jego corka tez nie bedzie sie z nimi wiidywac bo to jego dziecko, i on decyduje czy z jego rodzina ma sie prawo widziec czy tez nie....tyle z jego rozmowy Zawsze fajnie i super sie dogadywalismy z mężem, nigdy nie mi8elismy problemow z porozumieniem, a od tej sprawy z jego rodzicami, nijak nie umiem sie z nim dogadac. Jest zamkniety w sobie, wyciszony, a jak coś zaczynam ten temat, zaczyna sie bardzo, ale to bardzo denerwowac i sie az czerwony na twarzy robie