Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustrzanka mirra

co sadzicie o takich opaskach?

Polecane posty

Gość lustrzanka mirra

http://www.wasz.sklep.pl/bezpieczna-opaska-infoband-na-reke-dla-dziecka-kangury-p-742.html?osCsid=cc6046d9f8515d4a9d8359da9992000b jezeli dziecko sie zgubi i trafi na kogos dobrego, to rzeczywiscie - wystarczy telefon do rodzicow. Z drugiej jednak strony, jezeli dziecko trafi na kogos o niezbyt dobrych zamiarach, to niekoniecznie powinien on poznac dane dziecka :((

Gość Lustrzanka mirror
Ej No pilnuje... :) jestem tylko ciekawa czy tylko ja mam takie niezbyt pozytywne wrażenie odnośnie tego "wynalazku"

Gość jaaaa:(
o jaką kreske chodzi ?!

Gość lustrzanka mirror
żono,ja tez nigdy nie zgubiłam dziecka, ale nie wykluczam, że to się może zdarzyć jak nie będę na nie wciąż uważała! A i to czasem nie wystarczy, bo -5 latkowi może coś głupiego strzelić i może zwiać np gdzieś w centrum handlowym. Dzieci nieustannie giną, ulegają wypadkom, poparzeniom, skaleczeniom, złamaniom, umierają. I niestety nie zawsze jest to wina nieodpowiedzialnych rodziców. Mam nadzieję, że Twoim dzieciom nigdy nic się nie stanie, ale na niektóre wydarzenia po prostu nie masz wpływu. Nie uwiążesz dziecka na łańcuchu, nie zamkniesz w szklanym kloszu..

Gość grytyty
ej no sory, ale jak dziecko ma 6,7 i więcej lat to chyba nie siedzisz z nim za rączkę na podwórku :/ A mniejsze dzieci np. w centrach handlowych, na lotnisku, nie trudno się z takim zamieszaniu zgubić.

zona-swojego-męza..moja sasiadka zemdlala na ulicy, byla wtedy ze swoja 2,5 letnia coreczka..zelcieli sie ludzie, na szczescie ktos zajal sie dzieckiem,ale duzo nie brakowalo,żeby nikt na dziecko nie zwrocil uwagi i nieszczescie gotowe:O pomyslalas o tym?

Gość Upuppi
Up

Gość myszaa25
a jak osoby o nieuczciwych zamiarach moga wykorzystac dane dziecka, imie i nazwisko np? ja jakbym znalazla takie dziecko to bym wiedziala z opaski gdzie po nagrode zadzwonic. za darmo bym nie oddala, a rodzic kazda cene jest w stanie zaplacic.

Gość agaaahgahaha
no i co z tego ze uwagi na dziecko nikt nie zwrocil, a jakby mialo ta opaske to kazdy by zwrócil?

Gość co ci da opaska
jak dziecka nie dopilnujesz i np wpadnie pod auto? lub dorwie je pedofil i wykorzysta ?

Gość Upuppi
Up

Gość coooo???
idiotki, ktore jak zwykle pierdola nie na temat:O autorko,opaska dobra rzecz, szczegolnie na wakacjach, w zatloczonych kurortach itp...

Moja sąsiadka nosi podobną opaskę (bez kwiatuszków:P), że jest chora na cukrzycę, bo już jej się zdarzyło stracić przytomność. A dla dziecka? Czemu nie? Przecież nie zaszkodzi, zwłaszcza w zatłoczonych miejscach.